Msc projektledning

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Projektledning

MSc Projektledning är uppbyggd kring Winchester Business School engagemang för Responsible Management Education, utveckla chefer kan hantera affärsmässiga och sociala utmaningar tjugoförsta århundradet. Skolan är en av en utvald grupp av brittiska handelshögskolor att delta i denna FN-initiativ som syftar till att inspirera och kämpa ansvarsfull förvaltning utbildning, forskning och tänkte ledarskap globalt.

Programmet utrustar eleverna med de kunskaper och färdigheter för att arbeta effektivt inom organisationer och föränderliga externa sammanhang där de är verksamma. Det betonar principer för ansvarsfulla Management Education, som syftar till att utveckla hos eleverna en medvetenhet om behovet av att skapa hållbara värden för deras företag och samhället i stort, och att arbeta för ett inkluderande och hållbar global ekonomi.

MSc Projektledning moduler omfattar en rad viktiga frågor projektledning, inklusive projekt och programledning, kommersiell och finansiell förvaltning, planerings- och styrningsteknik och ledarskap, med en avhandling som gör det möjligt för eleverna att utveckla kompetens inom ett utvalt område av projektledning.

Moduler

  • Principer för ansvarsfull förvaltning
  • Principer för Project, Programme och Portfolio Management
  • Project Life Cycle planering, styrning och MonitoringTechniques
  • Kommersiell och ekonomisk förvaltning
  • Ledarskap i organisationer
  • Ett alternativ: Innovation och Change Management, Business Consulting, Enterprise

Lärande och undervisning

Fokus i programmet är att utveckla elevernas förmåga att tillämpa de kunskaper som krävs för att lösa verkliga problem i miljöer hantering. Ett brett utbud av undervisning och inlärningsmetoder har antagits, inklusive studentledda diskussioner, debatter och presentationer, workshops med en rad aktiva lärande, självstudier, webbaserade aktiviteter och föreläsningar.

Lediga

Programmet utvecklar färdigheter och kunskaper för åtgärder på arbetsplatsen. Projektledning är användbar för en mängd olika yrken inom både den offentliga och den privata sektorn. Programmet ger också en god grund för att genomföra forskarutbildning på doktorandnivå.

Ingångskrav

Normalt en första eller andra klassens Honours examen eller yrkeserfarenhet inom området för studien. Studenter med professionell projektledning status och som innehar lämplig nivå 7 kvalifikationer som magisterexamen i projektledning (eller dess internationella motsvarighet) är berättigade till posten med avancerade stående. Godkända tidigare certifierade lärande (APCI) kan vara tillgängliga för lämpligen kvalificerade sökande upp till maximalt 100 poäng. Resterande poäng (beroende på förkunskaper) kommer att bestå av 40 hp självstudier och minst lärde komponent av 40 poäng som skall omfatta 20 hp Research Methods in Business.

Om engelska inte är ditt första språk: IELTS 6,5 (inklusive 6,5 i akademiskt skrivande) eller en TOEFL-resultat på 575 (pappersbaserat) eller 232 (datorbaserat) eller motsvarande.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Läs mindre