Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Introduktion

Gastronomins värld har förändrats och sättet att studera den också

Barcelona Culinary HUB är Higher School of Gastronomy med fokus på management och affärsvision tillämpad på restauranger.

Huvudsyftet är att göra studenter till stora yrkesmän inom områdena management, teknik och produktion inom gastronomi, restaurang och livsmedelssektorn, kombinera kulinariska färdigheter med affärsvision.

Skolans pelare bygger på innovation, gastronomisk utbildning och forskning, hållbarhet och kreativitet.

Vi är länken mellan gastronomi och management.

Barcelona Culinary HUB är den gastronomiska skolan baserad i Barcelona. Med en innovativ anda och baserad på de senaste trenderna skapades skolan för att tillföra värde till den kulinariska världen, och på så sätt säkerställa att yrkesverksamma och/eller framtida yrkesverksamma förvärvar den nödvändiga kunskapen för att hantera och nå framgång i denna mycket konkurrensutsatta sektor.

BCH är engagerad i en akademisk kvalitetsmodell, baserad på metoden "learning by doing". Denna metod erbjuder studenten att svara på marknadens krav ur ett perspektiv av innovation och ständig förbättring.

Vårt ursprung

BCH föddes i Barcelona, en av de bäst rankade gastronomiska destinationerna. Skolan följer de riktlinjer som markerar denna stad: mångfald, avantgarde och innovation. Det är födelseplatsen för stora kulinariska författare och kända restauranger som belönats med Michelin-stjärnor eller Repsol Suns.

Å andra sidan är Barcelona en av Medelhavets viktigaste huvudstäder, vilket är anledningen till att dess produkter och gastronomi ger en hälsosam kost och en hälsosam livsstil som återspeglas i andan och essensen av Barcelona Culinary HUB .

Varför studera i Barcelona?

Barcelona är en kosmopolitisk, avantgardistisk och levande stad som kännetecknas av föreningen mellan tradition och innovation. Staden Barcelona erbjuder oändliga fritidsplaner, unik gastronomi, arkitektur känd över hela världen, konst, hav och bergslandskap, både lokal och internationell atmosfär och en unik essens som gör den till en av de bästa platserna där man kan bo. Barcelona är vaggan för otaliga konstnärer från alla områden, där kreativitet, inspiration, innovation och motivation att skapa värde till världen bryggs. Kom och upptäck det!

Planet Training och universitet

Barcelona Culinary HUB är en del av Planeta Formación y Universidades, Grupo Planetas internationella nätverk för högre utbildning. Det har tjugotvå utbildningsinstitutioner i Spanien, Andorra, Frankrike, Italien, Nordafrika, USA och Colombia. Varje år utbildas mer än 100 000 studenter från 114 olika nationaliteter genom dess handelshögskolor, universitet, specialiserade högskolor och yrkesutbildningscenter.

Varför studera på BCH?

  • Internationellt och professionellt erkännande
  • Barcelona, ursprungsstad
  • Kopplingspunkt mellan kök och förvaltning
  • Global Vision
  • Internationellt kontaktnät
  • Samarbete med företag i branschen

Med passion, för att hjälpa dig i den karriärplan du vill ha

Master i livslång träning

Ett universitetsutbildningsutbud anpassat efter branschens behov. Utbildningar med stort fokus på management och dess olika processer, utan att lämna kreativitet, avantgardistisk mat och de senaste teknikerna åt sidan. Ett heltäckande utbildningskoncept, där du kan förbättra ledningstekniker och kommunikationsförmåga.

Campus funktioner

Campus fokuserat på industri

Också i linje med vårt pedagogiska värde och metodik, vilket återspeglar ett dedikerat utrymme för utövande av kulinarisk teknik och produkt som ger våra elever förmågan att experimentera med olika matlagnings- och matserveringsmetoder.

Campus är i linje med vårt uppdrag, vision och värderingar, bland vilka vårt starka engagemang för miljö, ekologi och utvecklingen av det lokala ekosystemet sticker ut. Med fokus på vårt pedagogiska värde och vår metodik erbjuder vi ett utrymme dedikerat till gastronomisk forskning (Gastro LAB), livsmedelsutveckling och design (FOOD R&D) och praktik i kulinarisk teknik och produkter genom praktiska klassrum tillägnade var och en av de kulinariska områdena. Att ge våra studenter möjlighet att skapa en innovativ påverkan inom sektorn genom att experimentera med olika matlagnings- och matserveringsmetoder.

  • Mer än 4 000 M2 Gastronomic Hub
  • Mindre än 20 minuter från Barcelonas centrum
  • Utrymmen skapade för aktivt lärande
  • Culinary Research Center + Gastro Lab

Personliga Bch-program i Barcelona

På HUB erbjuder vi kurser ansikte mot ansikte i Barcelona utformade för att ge dig en unik inlärningsupplevelse inom matlagnings- och gastronomivärlden.

Våra gastronomiprogram låter dig utveckla praktiska matlagningsfärdigheter, lära dig avancerade kulinariska tekniker och upptäcka hemligheterna med lokal och internationell gastronomi. Dessutom kommer du att ha möjlighet att samarbeta med andra studenter och arbeta med spännande kulinariska projekt.

Våra personliga gastronomikurser är designade för människor i alla åldrar och nivåer av matlagningserfarenhet. Vi har ett team av gastronomi- och matlagningsexperter som alltid finns tillgängliga för att hjälpa dig.

    Platser

    • L'Hospitalet de Llobregat

      Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

      • L'Hospitalet de Llobregat

        Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

        Frågor