Nya Zeeland

Om Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett mångskiftande land med en unik kulturell bakgrund och massor att erbjuda det internationella studerande. Beläget i sydvästra Stilla havet, är denna ö land nära till Australien, samt Fiji och Tonga. Det är fjärrkontrollen som helhet, även om det finns stora och växande städer över hela landet. I själva verket var Nya Zeeland en av de sista avlägsna områden regleras med människor. Den största staden Auckland är hem för många högre utbildning alternativ för internationella studenter, men andra alternativ finns också.

Studenter registrera sig i skolan vid sex års ålder. De är skyldiga, enligt federal lag, att stanna kvar i skolan genom en ålder av 16. Medborgare i landet inte betala för utbildning under hela denna tid. De flesta elever kvar i skolan genom ålder 19, alla som betalas av staten. Landet har en läskunniga på 99 procent.

 

Klimat

Under större delen av året är klimatet här är milt. Den årliga temperaturområdet är ca 50 grader upp till 61 grader C. Temperaturen kan variera, men baserat på vilken plats på ön du bor i. Den västra kusten är mycket våt. Central Otago regionen är ett halvtorrt klimat. Det finns områden med regnskog här liksom bergstoppar med mycket låga temperaturer.

 

Samhälle

Nya Zeeländare älskar deras utomhus. Du kommer att finna att detta är platsen att besöka om du är ute efter bergsklättring eller skidåkning. Däremot har området också en stark kulturell komponent som innehåller de tidiga traditioner Maori kulturen. Mycket av landet är fortfarande avlägset och många människor bor i dessa områden. I moderna städer, men hittar du alla bekvämligheter du kan vara vana vid att njuta.

 

LEVNADSKOSTNADER

Bor i Nya Zeeland är ungefär som lever i Australien. Landet 's levnadskostnaderna i Auckland liknar vad du hittar i London, Sydney, eller New York. Importerade varor kostar betydligt mer. Om du vill köpa ett drag biljett, du 'll spendera Kr 15. För en kopp kaffe, kommer du att tillbringa ungefär NZ $ 4.

Skolor

Skolor och universitet i Nya Zeeland

Webbaserade skolor och universitet i Nya Zeeland