Officiell Master i Hospitality Management
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
Blandad, På Campus
Varaktighet
1 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Introduktion
På CETT-UB är vi medvetna om de nya utmaningar vi för närvarande står inför på grund av digital transformation, ny miljölagstiftning, globalisering och de senaste ledningstrenderna. Alla av dem förändrar radikalt grunden för företag och organisationer. Som ett resultat uppstår nya affärsmöjligheter för turism.
Sektorn behöver nya högkvalificerade chefsprofiler för att kunna anpassa sig till detta nya sammanhang.
Om du vill vara en del av förändringen kommer den officiella magisterexamen i hotell- och mat- och dryckesledning att vara en hörnsten i din utbildning för att vara en del av denna transformation.
Varför studera den officiella magisterexamen i hotell- och mat- och dryckeshantering?
I den officiella magisterexamen i hotell- och restaurangledning kommer du att utveckla nödvändiga färdigheter för att leda en konkurrenskraftig och dynamisk turismmarknad.
Verktyg som designtänkande eller kundresan gör att du kan skapa skräddarsydda produkter och tjänster. Du kommer att bidra till skapandet av ett nytt, mer etiskt och hållbart kommersiellt ramverk.
- Du kommer att förvärva färdigheter, kompetenser och kunskaper som svarar mot hotell- och restaurangsektorns utmaningar och blir en del av den nya generationen av turistledare.
- De flesta av våra studenter får jobb efter att ha avslutat magisterexamen.
- Du kommer att få en ny ledningssyn, kreativ och innovativ, anpassad till marknadens unika krav.
- Du kommer att träna med en 360º vision av sektorn genom innehåll, besök på organisationer, utbildningsaktiviteter och ett team av lärare och samarbetspartners med en erkänd och väletablerad bakgrund som aktivt deltar i din utbildning.
- Du kommer att förnya och skapa nya affärsmodeller baserade på de senaste trenderna inom hotell- och restaurangsektorn.
- Du kommer att integrera 2030-agendan och dess mål för hållbar utveckling (SDG).
- Du kommer att anpassa din karriär genom att välja mellan två specialiteter, två undervisningsspråk (spanska eller engelska) och olika närvaromodeller (ansikte mot ansikte eller blandad), och möjligheten till en dubbel specialisering. Tveka inte att fråga efter mer information!
- Det är den enda magisterexamen i hotell- och restaurangledning som ger **tillgång till doktorandstudier. **
Galleri
Idealiska studenter
Den officiella magisterexamen i hotell och mat och dryck är ett utbildningsprogram utformat för affärsmän, studenter och entreprenörer. Denna universitetsexamen erbjuder en tvärvetenskaplig vision av hotell- och cateringbranschen utan att avstå från specialisering.
Masterexamen svarar mot hotell- och restaurangbranschens behov av att införliva nya chefsprofiler. Ledare med en solid grund inom ledning och företagsledning för att möta sektorns förändringar.
Den vänder sig till alla som behöver stärka sina kunskaper om ledning, organisation och affärsplanering på hotell, företag och cateringföretag eller som vill lära sig om de senaste trenderna eller avancera professionellt.
Mästaren fokuserar på fyra profiler:
- Chefer och yrkesverksamma inom turismledningspositioner.
- Den nuvarande sociala och ekonomiska situationen kräver att yrkesverksamma inom sektorn uppdaterar sina kunskaper och professionella färdigheter och lär sig om de senaste trenderna och verktygen som påverkar deras professionella specialisering.
- Ägare av turistboende och restauranger
- Entreprenörer och ägare som vill förbättra sina strategier, tekniker och verktyg för ledning och ledarskap.
- Entreprenörer
- Personer med initiativ intresserade av att genomföra och utveckla projekt inom denna sektor. De vill veta nycklarna till framgång inom hotell- och mat- och dryckesbranschen, förstå dess risker och fördjupa sina kunskaper och riktningar för företagsledning.
- Universitetsexaminerade
- Personer med en universitetsexamen och minst två års erfarenhet som vill stärka sin karriär och utöka sina professionella kontakter inom catering och turistboende.
Antagningar
Stipendier och finansiering
CETT Foundation har en lång tradition av engagemang för utbildning, undervisning och forskning inom turismområdet. Huvudprinciperna som definierar och styr dess handlingar är:
- Främja ökad kunskap om turism
- Drive turismvetenskap genom att främja forskning
- Uppmuntra en hållbar tillväxt av turism och gästfrihet
- Stärka CETTs internationella närvaro
- Upprätthålla och öka relationerna med turistsektorn och CETT Alumni-medlemmar
- Hjälp eleverna att bredda sina kunskaper
- Var socialt ansvarig
Med dessa principer har CETT Foundation kunnat utnyttja viljan och intentionerna hos olika enheter för att tillhandahålla stipendier för de olika typer av utbildning som CETT-gruppen erbjuder varje år.
För mer information om alla bidrag, se följande länk
Läroplan
Blandat läge
Vårt program har fördelen att det också erbjuds i ett blandat läge förutom på plats. Tack vare denna blandade modell kommer du att studera 70 % av programmet på distans och 30 % ansikte mot ansikte. Sessionerna ansikte mot ansikte kommer att äga rum i slutet av kursen genom en akademisk vistelse i Barcelona. Du kommer att interagera personligen med lärare, klasskamrater och besöka ledande företag och ledare inom gästfrihet och catering. Allt detta är en del av en unik akademisk upplevelse att njuta av staden Barcelona.
Slutligen är det en universitetsexamen som sammanför en del av en masterexamen i restaurangledning med en masterexamen i hotellledning. Dessutom kommer du under kursen att utöka och specialisera dig inom något av de två områdena.
Metodik och bedömning
Magisterexamen har ett eget lärsystem där du kommer att vara centrum för inlärningsprocessen. Du kommer att lära dig tack vare ditt aktiva deltagande i klassrummet genom lärande genom att göra och interaktion mellan elever, eller egna metoder som CBL och PBL.
Kursens upplägg
I den första delen tar magisterexamen upp kärnämnena i de två specialiteterna för att lägga grunden för affärsledningssystem som är specifika för hotell- och cateringbranschen. I en andra del tillåter det specialisering inom företagsledning genom sina två speciella specialiteter:
Specialiseringar av magisterexamen i hotell- och mat- och dryckeshantering
Specialiseringarna är inlärningsvägar som ger dig mer enastående expertis i din akademiska och professionella karriär. Således låter magisterexamen dig välja mellan två specialiteter. Men om du vill ta mer än en, kontakta vårt studentorienteringsteam, så ger de dig alla detaljer.
Programresultat
Om du vill vara en del av förändringen kommer den officiella magisterexamen i hotell- och mat- och dryckesledning att vara en hörnsten i din utbildning för att vara en del av denna transformation.
Tack vare vår magisterexamen i hotellledning kommer du att kunna leda affärsprojekt till:
- Anpassa och designa produkter och tjänster till ny teknik.
- Designa de strategiska målen för organisationer och företag.
- Förstå nya typer av kunder.
- Tävla internationellt inom hotell- och restaurangsektorn.
- Bidra till kundorienterad affärskultur.
- Känna till de senaste trenderna inom företagsledning inom hotell- och cateringbranschen.
- Förbättra den strukturella balansen mellan turism och dess miljö.
Vilka mål kommer du att uppnå med den officiella magisterexamen i hotell- och mat- och dryckeshantering?
Det övergripande målet för den officiella magisterexamen i hotell- och dryckeshantering är att ge dig kunskap och verktyg för att kunna:
- Leda, hantera och transformera boende- och cateringföretag och verksamheter.
- Fatta strategiska och operativa beslut i dynamiska och agila sammanhang.
- Internalisera ledningsmodeller baserade på hållbara kriterier inom sociala, ekonomiska och miljömässiga områden.
- Utnyttja de möjligheter som digitaliseringen erbjuder. Både för dess kommersialisering, såväl som för att åta sig och skapa specifika produkter och tjänster.
Vilka kompetenser får du med den officiella magisterexamen i hotell- och mat- och dryckeshantering?
De allmänna kompetenserna du kommer att utveckla är:
- Designa och implementera kommersiella strategier för nya affärsmöjligheter i branschen.
- Samordna och leda den kommersiella verksamheten inom hotell- och cateringföretag.
- Optimera ekonomiska, finansiella och mänskliga resurser.
- Utvärdera investeringar och fatta beslut om nya projekt, hantera och kontrollera tillhörande risker.
- Definiera nödvändiga policyer i linje med projektets strategiska mål.
- Utveckla digital kompetens för företagsledning.
- Identifiera, ställ eller lös ett problem på ett relevant och kreativt sätt.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
Denna magisterexamen, med ett praktiskt och professionellt tillvägagångssätt, gör att du kan utveckla din karriär inom följande arbetsområden:
- Allmän administration
- Resetjänster och transporter
- Gästfrihet
- Industri & Verksamhet
- Gastronomi & Restaurang
- Detaljhandel & Produkt
- Teknologi
- Gästfrihet
- Marknadsföring & Events
- Konsultverksamhet
- Teknologi
Karriärmöjligheter
De viktigaste karriärmöjligheterna är:
- Verkställande direktör för hotell- eller restaurangföretag eller koncerner
- Företagsområdeschef i hotell- eller restaurangkedjor
- Mat & dryck direktör
- Marknadschef för en hotellorganisation
- Hotelldivisionschef i affärsgrupper
- Verksamhetsledare i ett gruppserveringscenter
- Konsult eller utbildare för turistföretag
- Entreprenör inom boende- och cateringbranschen