Post Primary Education - Professionell Master of Education

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

En Masters in Post Primary Education - Professional Master of Education är perfekt för dig om du vill vara en del av tillväxten och utvecklingen av tonåringar mellan 12-18 år.

Som lärare i gymnasieskolan, eller som grundskolelärare, kommer du att specialisera dig i två ämnen och du kommer att undervisa dessa för elever från första året till sjätte året. Det är din entusiasm och fokus på dina ämnen som kommer att motivera och främja en kärlek till ämnesmaterialet av eleverna och därmed säkerställa att de tar med sig så mycket lärande som möjligt i deras framtida insatser. Som en okänd författare en gång sa "Undervisning är det yrket som skapar alla andra yrken."

Vår Master in Post Primary Education är utvecklad av lärare för lärare för att hjälpa dig att bli en professionell lärare, positionerad att vara ledande inom området för grundläggande undervisning. Hibernia College har ett rykte för banbrytande nya undervisningsmetoder och omfattar förändringar i den ständigt utvecklande utbildningsvärlden.

På detta program kommer du att specialisera dig i två ämnen efter primärnivå och din entusiasm för och kunskap om dessa ämnen är det som gör att du kan främja en kärlek till lärande i dina framtida studenter.

Det är inte ett krav att ha tidigare erfarenhet av undervisning för att vara berättigad att ansöka till denna kurs.

Skäl att studera med oss

  • Tillgänglighet: PME i post-gymnasiet är tillgänglig för forskarstuderande lärare var du än bor. Slutför din undervisningspraxis i lokala skolor och träna som lärare utan att behöva flytta.
  • Erfarenhet: Hibernia College ligger i framkant inom pedagogisk forskning och banbrytande undervisningsmetoder. Vi omfamnar och implementerar ständigt förändringar i klassrummet, vilket ger dig möjlighet i din framtida karriär.
  • Gemenskap: Live-tutorials och forum online är en bra källa till stöd och ett användbart sätt att lära känna dina klasskamrater. Du kommer också att få kontakt med dina kamrater och fakulteter vid vanliga verkstäder på plats.
  • Fakultet: Vårt program skapas av lärare, för lärare. Den dedikerade och publicerade fakulteten är ledande inom området för grundskoleutbildning och är aktiv i att forska samtida utbildningsfrågor.

Förkunskapskrav

Alla sökande måste uppfylla följande krav:

  • Nivå 8 grad
  • Engelsk kvalifikation

Engelska krav

Hibernia College kräver att alla sökande ska ha:

  • Ett lägsta betyg O5 (ordinarie nivå) eller betyg H6 (högre nivå) i Leaving Certificate English.

Eller

  • En lägsta grad C i GCSE engelska eller lägsta grad C i GCSE engelska litteratur

Eller

  • En motsvarande kvalifikation och standard på engelska
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Hibernia College, is an established leader in pioneering new education technologies and embracing change in the ever-evolving world of education.

Hibernia College, is an established leader in pioneering new education technologies and embracing change in the ever-evolving world of education. Läs mindre