Prikladnaya informatik konstruktion

Allmänt

Programbeskrivning

Tillämpad informationsteknik inom design

&nbsp

Syftet är att presentera en omfattande utbildning inom området datorstödd konstruktion informationsmiljö inom industrin, ekonomi och media.

&nbsp

Utbildning syftar till att utveckla kapacitet datorgrafik och animering, utbildning och smak att ingjuta konstnärliga och estetiska färdigheter, vilket ökar konkurrenskraften för akademiker i dagens arbetsmarknad.

&nbsp

Akademiker har kompetens att utveckla informations-miljö, utformning av programvara gränssnitt och webb-design, datateknik inom audio och video reklam, datorgrafik och animation, dataspel branschen.

&nbsp

Akademiker i efterfrågan förlagsverksamhet avdelning, tryckning, specialiserade organisationer i datorstödd design, reklam avdelningar inom företag och organisationer, avdelningar marknadsföring, design studios, arkitektoniska och Masters formgivning Kimi, konstruktion och design kontor, webb-studior, datacentraler.

&nbsp

Examen: Master of Tillämpad datalogi

&nbsp

Det utfärdande institution: Institutionen för Reklam och kulturstudier Humanistiska fakulteten

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre