Rättsligt stöd för verksamheten

Allmänt

Programbeskrivning

Rättsligt stöd för verksamheten

&nbsp

Programmet syftar till att förbereda personal med kunskap om den rättsliga grunden för den praktiska verksamheten som behövs för en modern företagsledare och entreprenörer; sovershenst IAOD juridisk utbildning för statliga och kommunala myndigheter som kan ge principbaserad styrning och effektivitet lag i den ekonomiska aktiviteten.

&nbsp

Utbildning Programmet ger en möjlighet att få en allmän uppfattning om principerna för ekonomisk organisation, placering och funktioner för den rättsliga regleringen, att få kunskap om funktionerna i praktiska ledningen på olika nivåer i företaget och från aslevogo marknadsföra regionen till samma nivå som den nationella ekonomin och den internationella ekonomiska relationer.

&nbsp

Utexaminerade från programmet tilldelas kvalifikationer (examen) "Master of Management" specialisering "Legala stödja den ekonomiska aktiviteten."

&nbsp

Det utfärdande institution: Juridiska institutionen för humaniora

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre