Strategic Management

Allmänt

Programbeskrivning

Strategic Management

&nbsp

Syftet med programmet är att utveckla en integrerad strategi för att bemästra uppgifter företagsledning, vetenskaplig och praktisk utsikterna inom strategisk ledning, får en djup kunskap blaster val av lämpliga metoder för bildandet av strategiska beslut.

&nbsp

Utbildning programmet tillåter studenter att behärska de teoretiska och metodologiska grunderna för strategisk ledning, ledning och organisatoriska mönster av produktionssystem, praktisk kompetensutveckling av strategiska planer för ekologisk atsii och processer för genomförande, förvaltning, strategisk omorganisation av företaget.

&nbsp

Avslutade ett masterprogram är proffs, tillåta oberoende forskning och analytiskt arbete i stora organisationer, avdelningar för strategisk planering och utveckling, forskning och analytisk Center x brukslösning av strategiska uppgifter, konsultföretag, institutioner för högre utbildningsinstitutioner, myndigheter och administration. De kan framgångsrikt genomföra de funktioner av chefer i att organisera, planering och förvaltning av företag av olika ägande former inom innovativ utveckling, kreativ problemlösning.

&nbsp

Det utfärdande institution: Institutionen för ekonomisk teknik och ekonomiska avdelningen

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre