Systemanalys inom Business Process Management

Allmänt

Programbeskrivning

Systemanalys inom Business Process Management

&nbsp

Syftet med masterprogrammet är att utbilda specialister inom organisations-och analysarbete inom området entreprenörskap.

&nbsp

Utbildning som syftar till att utveckla färdigheter i att använda moderna mästare av teknik hantering av industriföretag för att optimera metoder för planering, förmågan att utveckla och genomföra ett projekt ar inom området informationsteknik, planering och optimering av affärsprocesser. Utbildning gör det möjligt för studenter att skaffa sig en djup kunskap om metoder och verktyg för systemanalys i den sociala och ekonomiska systemen, skaffa sig färdigheter i att analysera affärsprocesser i olika storlek och organisation.

&nbsp

Forskarstuderande lära sig de färdigheter utvecklingen av intelligenta datasystem för ekonomisk analys för företag, genomförande och utvärdering av olika verksamheter, som utför konsultarbete för institutioner och företag sönderdelningsprodukter chnyh ägande.

&nbsp

Akademiker i efterfrågan av företag, organisationer och institutioner i olika former av ägande.

&nbsp

Det utfärdande institution: Institutionen för systemanalys, Institutionen för informatik och telekommunikation

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre