Utökad MSc International Business med mänsklig resurshantering med avancerad praxis

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Den utökade MSc International Business with Human Resource Management med Advanced Practice integrerar Graduate Certificate-programmet för att möjliggöra inträde för studenter som motsvarar en standardexamen (tredje klass, godkänd eller ordinarie) till MSc International Business with Human Resource Management (HRM) med Advanced Övning som innehåller en obligatorisk praktik eller ett tillämpat konsultprojekt.

Graduate Certificate-stadiet består av tre moduler, forskningsmetoder för forskarutbildning, företagsutveckling och akademiska väsentligheter. Det är en förberedande kurs som ger dig en solid grund i de färdigheter som krävs för att gå vidare till MSc International Business med HRM-scenen. Studenter, som framgångsrikt slutför examencertifikatssteget med ett lägsta totalvärde på 50%, kommer att kunna gå direkt till MSc International Business med HRM-scenen.

MSc International Business with Human Resource Management består av åtta undervisade moduler, Global Business in Context, International Finance, International Marketing, Managing and Leading People in International Organisations, International HRM, Global Strategy, Applied Research Methods and International Entrepreneurship, och antingen en Avhandling eller tillämpat forskningsprojekt.

Ett framgångsrikt slutförande av de åtta undervisade modulerna gör att du kan skaffa dig behärskning av både makro- och mikrosammanhang i internationellt företag med ett mer intensivt fokus på ett mänskligt resurshanteringssammanhang. Mer specifikt skulle du förbättra din förmåga att förvärva, utveckla och integrera internationell affärsteori samtidigt som du utvecklar färdigheterna för att tillämpa sådana teorier i termer av internationell affärspraxis och en större uppskattning av frågor som rör personalhantering i internationella affärer.

Ditt sista arbete, antingen avhandlingen eller forskningsprojektet, ger dig möjlighet att undersöka ett område för personalhantering som är relevant för internationellt företag. Master's Dissertation-alternativet ger möjlighet att tänka, designa och tillfredsställande genomföra ett betydande forskningsprojekt inom det breda ämnesområdet internationellt företag och HRM. Alternativet Applied Research Project gör det möjligt för studenter att tillämpa de teoretiska koncepten som möts på MSc International Business med HRM-programmet och den praktiska erfarenheten från avancerad praxisstadiet till en modern ledningsfråga.

137781_pexels-photo-3184317.jpeg

Avancerad praxis

Det obligatoriska elementet Advanced Practice i detta program äger rum efter att du har studerat de åtta undervisade modulerna på magisternivån och gör det möjligt för dig att genomföra en 15-veckors lång praktik, eller ett tillämpat konsultprojekt, arbeta med en riktig organisation med ett levande affärsproblem . Detta ger dig möjlighet att få erfarenhet av arbetsplatsmiljön och / eller praktisk erfarenhet av de "verkliga världen" -frågor som de som för närvarande är engagerade i internationella affärer.

Stegmodulen Advance Practice är ett utmärkt sätt att implementera ditt lärande och därmed förbättra din anställbarhet. Det ger dig också en förbättrad kunskap om arbetsplatsen som underlättar avslutningen av din avhandling eller tillämpat forskningsprojekt. Observera att om du gör en praktik kan detta betalas eller obetalda.

Lär ut metoder

Du kommer att undervisas med hjälp av ett brett utbud av undervisningsmetoder i modulerna inklusive föreläsningar och seminarier. Vanligtvis har du 12-14 timmars kontakttid per vecka. Förutom din tid i klassen förväntas du också delta i cirka 38 timmars självstudietid per vecka.

Du har tillgång till Blackboard, vår online inlärningsmiljö, där du kan få tillgång till modulresurser och läslistor som hjälper dig att förbereda för lektioner och självstudier.

bedömning

Varje modul bedöms endast med kurser (kan inkludera klasstest).

Karriär och progression

Studenten och arbetsgivarens behov återspeglas i utvecklingen av detta program och bevisas i karriärmålen och vidareutvecklingen av våra akademiker. Bestämmelsens karaktär är sådan att den utrustar individer för sysselsättning i en mängd internationella roller inom den offentliga och privata sektorn och ett antal kandidater lyckas med att få marknadsföring inom sina valda områden eller ändra sina karriärvägar när de lyckats genomföra MSc International Business med HRM. Studenter som tar denna kurs skulle ha särskild inblick i att hantera och leda team samt tillämpa HRM-teorier och koncept i ett internationellt sammanhang.

Ett antal kandidater från MSc International Business-programmet har utvecklats för att genomföra doktoranderätt.

Ingångskrav

Sökande måste inneha minst:

 • En tredje klass eller godkänt en kandidatexamen inom någon disciplin eller motsvarande; eller
 • Godkänt i en icke-examen med någon klassificering inom någon disciplin eller motsvarande; eller
 • 3-årigt diplom (DAZhuan) eller motsvarande (endast Kina)

Engelska språkkrav

Sökande måste uppfylla våra allmänna inträdeskrav samt uppfylla specifika krav.

Du måste lämna bevis på kompetens på skriftligt och talat engelska (GCSE klass 4 - tidigare grad C - eller motsvarande).

De allmänna inträdeskraven är något av följande:

 • IELTS 6.0 utan bandvärde mindre än 5,5, eller motsvarande
 • HKDSE English Language - Klass 4 totalt med inte mindre än 3 i någon av de fyra underkunskaperna
 • Indian Standard XII English - Minimum 70% (endast i Central Board of Secondary Education (CBSE) eller Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Om du inte har de obligatoriska IELTS kan du vara berättigad att studera på våra Pre-Sessional-program.

Om du har IELTS 5.5, med högst en poäng på 5,0, kan du vara berättigad att studera på vårt Pre-Sessional Standard-program.

Om du har IELTS 5.0, med högst en poäng på 4,5, kan du vara berättigad att studera på vårt Pre-Sessional Plus-program.

Studieavgift för 2020/21

Storbritannien / EU: 9 500 £

Denna kurs är berättigad till forskningsfinansiering från forskningen.

Internationella studenter:

 • London: 22 000 £
 • Birmingham: £ 20 250

Observera att de angivna avgifterna endast är för din undervisning och inte inkluderar kostnaden för några kursböcker som du kan välja att köpa, brevpapper, boende etc. Som studentstudent i Ulster University London och Birmingham har du också tillgång till vår bibliotek på campus och en rad resurser för e-lärande.

De moduler du kommer att studera kan kräva att du köper ytterligare kursböcker för kursen och du bör vara beredd att köpa några extra texter, vi rekommenderar att du tillåter ytterligare £ 300 under din kurs.

Vad betalar min undervisning för?

 • Din undervisning i klassen - detta inkluderar seminarier, föreläsningar och självstudier
 • Tillgång till faciliteter inklusive datorer, Wi-Fi, skrivare, skåp, multitro rum, tyst studieutrymme och sociala områden.
 • Vår bibliotekstjänst - både på campus och en omfattande onlinekatalog över resurser
 • Karriär- och anställbarhetstjänst som ger hjälp med CV, ansökningar och förberedelse av intervjuer genom workshops, drop-ins och 1-2-1 möten
 • ACE-teamet (Academic Community of Excellence) som är här för att stödja dig med dina studier och uppgifter
 • Studenteraktivitetsföreningen (SAA) - som organiserar evenemang på campus, rabatterade sightseeingresor och hjälper studenter att skapa och driva samhällen
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Läs mer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Läs mindre
london , birmingham + 1 Mer Mindre