Utbildning i pedagogik

Allmänt

Programbeskrivning

Den utbildning i pedagogik Primär förbereder eleverna för att undervisa över åldersgrupper 5-11 (heltid eller deltid rutt).

Studenter genomföra studier inom alla delar av grundskolan; de sträcker sina kunskaper om lärande och undervisning, om bredden och omfattningen av läroplanen och de yrkeskunskaper som är förknippade med hög kvalitet på undervisningen. Dessa områden av förståelse och skicklighet tillämpas sedan klassrummet under två skolpraktik.

Heltidsstudier är anordnad att vara förenliga med det primära skolåret och börjar med en pre-program 15 dagar i skolan / s arrangeras av studenten. Studenterna ges en handbok för att vägleda dessa pre-program observationer och aktiviteter.

Den deltid rutt innebär en avsevärd mängd av blandade / e-lärande, där tillgång till en hemdator och Internet är mycket viktigt. Eleverna ordnar ytterligare 22 självstyrt dagar i skolan under sitt program. Observera, även om deltidsstuderande på sig de undervisade element på en deltid, är skolplacering som vanligtvis utförs på en heltid.

Undervisning placeringar är främst Hampshire grundskolor, men det geografiska området sträcker sig ofta till Dorset, Wiltshire, Berkshire och Surrey. Studenterna har också möjlighet att ta en av sina placeringar i East London eller Isle of Wight. Studenter med lämplig pre-programupplevelse kan ta en placering i en Särskilda utbildningsbehov inställning (SEN).

Alla studenter tilldelas en personlig handledare för att stödja dem i deras framsteg genom programmet. Framsteg spåras både akademiskt och i fråga om lärar Standards (Institutionen för utbildning 2012), vilket är en nödvändig del av yrkesutbildning.

Senast uppdaterad Nov 2015

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Läs mindre