Verkställande mästare i affärsinnovation (executive mbi)

Allmänt

Programbeskrivning

Executive Master i Business Innovation (Executive MBI)

Akkrediterad av: Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)

Undervisningsspråk: Spanska / Engelska

Presentation

Executive MBI , har som huvudsyfte att tillhandahålla verktyg till professionella för att hantera tillväxten av företaget baserat på innovation och entreprenörskapacitet. Programmet fokuserar på att skapa större värde för kunden, t.ex. genom att använda ett verktyg som öppen innovation.


Undervisningsmetoden i programmet kombinerar föreläsningarna med tillvägagångssätt och lösning av fall i kollektiva, i flera av dem, med deltagande av dess verkliga huvudpersoner. Dessutom använder vi den modernaste simuleringsprogramvaran och inspelningen av studenternas ingripanden för vidare utvärdering på personlig nivå med läraren.


Undervisningsansvarig för Executive MBI består huvudsakligen av företagsledare och institutioner som kombinerar sin karriär med sin vilja att dela sina erfarenheter av undervisning. I synnerhet avtalet med Imperial College London , varigenom en grupp av 5 professorer lär sina klasser i Executive MBI.


Executive MBI , är på väg till sitt fjärde år och är tydligt positionerat som referens för forskarutbildning som handlar om innovation.

Briefings Executive


Med inskrivningen kommer deltagarna att få en iPad där du kan ladda ner anteckningarna och all dokumentation av befälhavaren.

Program
  • företagsledning
  • Innovation Management
  • företagande
  • Ledarskap och kommunikationsfärdigheter
  • Slutprojekt: Affärsplan
Krav
Det rekommenderas att ha en högskoleexamen eller högre examen i teknik, kandidater måste visa professionell erfarenhet av minst 5 år och ha en hög nivå engelska. Sökande ska fylla i anmälningsförfrågan och bifoga ett motivationsbrev och ett CV.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Innopro är en konsult innovation. Vi är en grupp av experter inom strategi, territoriella och business innovation och entreprenörskap. Vår kunskap om innovation och affärsutveckling bygger på expertis ... Läs mer

Innopro är en konsult innovation. Vi är en grupp av experter inom strategi, territoriella och business innovation och entreprenörskap. Vår kunskap om innovation och affärsutveckling bygger på expertis i vårt team av professionella specialiserade på utformningen och genomförandet av strategier för organisationer. &nbsp Mission &nbsp Innopro: s uppdrag är att främja konkurrenskraft och ekonomisk tillväxt genom att erbjuda innovativa konsulttjänster, projekt på innovativa områden och främja nya innovativa företag. Vision Innopro Consulting vill vara ett riktmärke för en effektiv marknadsföring av innovationer inom vår socioekonomiska miljön. &nbsp Mål Att främja konkurrenskraften hos våra kunder Främja ekonomisk tillväxt i vårt område Njut av våra kunders förtroende Att arbeta med professionalism och lojalitet Bygga verkställande projekt med verklig effekt på våra kunders kärnpunkten Säkerställa kvaliteten på de tjänster som erbjuds Bygg en kärna av kompetens och kvalitet inom innovation i Katalonien. Bakgrund Innopro bakgrund samlar yrkeserfarenhet av sina partners och yrkesverksamma inom ledning av innovativa och höga projekt konsekvens i Katalonien såsom den katalanska Institute of Technology och 22 @ Barcelona. Läs mindre