Verkställande Masters i organisationsförändring

Allmänt

Programbeskrivning

Förändringsagenter står inför flyktig störningar i världen. Detta ger risker för många och möjligheter för dem som kan känna, gripa och anpassa effektivt. Många förändrings utövare har insett att förändring och innovation är främst en socio-teknisk fenomen och att standardmetoder inte fungerar tillbaka i sina organisationer.

Detta tvåårig deltid program har utformats av erfarna utövare att möta behoven hos sina kamrater. Du kommer att undersöka olika perspektiv på organisationer, förändring och nya metoder förankrade i år av praktisk erfarenhet samt gedigen akademisk forskning.

Förkunskapskrav: Kandidatexamen och minst fem års erfarenhet i ett organisatoriskt ingripande roll.

Innehåll Programme

Du kommer att få en djupare förståelse för de globala utmaningar och frågor som formar territorium förändring. Du kommer att upptäcka hur en förändringsagent kan ingripa komplexa system, co-skapa kulturer av förändring och innovation för en bättre värld, och ges praktiska verktyg för att hjälpa till att leda förändring och innovation tillbaka på arbetsplatsen.

Ashridge uppmuntrar en stegvis förändring i våra deltagares praxis bygger på tre saker:

  • en bättre förståelse av de globala utmaningar och trender och hur detta påverkar deras organisationer
  • en bättre förståelse av förändringar i komplexa system och hur man kan fastställa villkoren för förändring och innovation
  • ett disciplinerat fokus på ansökan och hur man arbetar med förändring och innovation, accelereras genom bruket av aktionsforskning.

Fakulteten

Fakulteten leder ny förändring Masters omfattar erfarna Ändra praktiker och konsulter och är alla experter på utmanande och stödjande individer. De fördjupa sig i den grupp som omedelbart skapar en stödjande, engagerande och robust inlärningsmiljö. Även lärare fungerar som underlättare / observatörer, thy följa med dig på din inlärning resa, snarare än att vara fjärr specialister. Atmosfären är för debatt och dialog, snarare än att undervisa och berätta.

Vem är programmet för

Programmet är utformat för ledare som inser vi går igenom en period av stora utmaningar för störningar och hållbarhet. Vanligtvis deltagarna kommer att vara erfarna ledare, chefer, verkställande coacher, konsulter eller handledare. Vi välkomnar utövare som inte är intresserade av att införa förändring utan är villiga att utforska nya vägar för att göra "bra" förändring och innovation på ett system och organisationsnivå.

Inlärningsmiljö

Denna innovativa grad erbjuder deltagarna en blandnings lärande. Den levereras med hjälp av en blandning av ansikte mot ansikte workshops, obligatoriska nätet workshops och seminarier, samt genom virtuella discussios med andra studenter. Workshops ske vid Ashridge, en inspirerande miljö condusive till reflektion och lärande, som hjälper deltagarna att öppna sig för varandra och skapa en gemenskap inom en kort tid. Gång på gång, deltagare berättar att Ashridge är den ultimata platsen att reflektera och re-charge. Dessutom är klassrummen för att uppmuntra rundabordssamtal och peer-to-peer learning.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Läs mer

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Läs mindre
london , Berkhamsted + 1 Mer Mindre