Keystone logo
Barbados

Bästa universiteten för Master Program i Barbados 2024

Antal institutioner: 3
  • Bridgetown, Barbados

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Barbados

  American University of Barbados , School of Medicine är CAAM-HP-ackrediterat och bland de bästa universiteten i Karibien. Vi tänker förbereda våra studenter på att vara globala ledare inom alla aspekter av vården. Vårt mål är inte bara att skapa "läkare" utan "medicinska forskare" genomsyrade av en livslång önskan om kunskap och service. Att studera medicin vid AUB är ett utmärkt tillfälle som tar dig nära gränserna för aktuell vetenskaplig kunskap. Detta val sätter dig på en väg mot det ädla yrket medicin med en unik modell för medicinsk utbildning som vi anser är oöverträffad. Den USA-baserade medicinska läroplanen är utformad specifikt för att uppfylla licenskraven i USA och andra länder runt om i världen. Det balanserade förhållandet mellan studenter och lärare möjliggör mycket personliga diskussioner och interaktioner mellan studenter och professorer. Den globala uppsökningen av vår fakultet och administration säkerställer att studenterna har betydande exponering och möjligheter. Våra studenter kommer från hela världen med rika erfarenheter och bygger därmed upp ett verkligt kosmopolitiskt samhälle av forskare vid American University of Barbados . Medicinska skolan fungerar som en startplatta för medicinsk personal och vägleder dem i att tillhandahålla bättre sjukvård och därmed lindra lidande från samhällen runt om i världen.

  • Bridgetown, Barbados

  Victoria University (Barbados) Inc. är en medicinskola som ligger i Warrens St. Michael på den vackra karibiska ön Barbados i den nordamerikanska regionen.