Keystone logo
Bulgarien

Bästa universiteten för Master Program i Bulgarien 2024

Antal institutioner: 21
  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgarien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgarien

  University of National and World Economy / UNWE / är den största och den äldsta högre ekonomiska skolan i Bulgarien och sydöstra Europa. Den har en historia på 100 år. Universitetet härstammar från Free University of Political and Economic Sciences som inrättades genom order nr 2155 av den 5 juli 1920 av ministeren för nationell upplysning. År 1940 /Statstidning, utf. Nr. 12 juni 7th, 1940/ det förvandlades till State Higher Institute of Finance and Administrative Sciences och 1947 omorganiserades det som en fakultet för ekonomiska och sociala studier vid Sofia universitet.

  • Sofia, Bulgarien

  Sofia University St. Kliment Ohridski är det första bulgariska gymnasiet. Dess historia är en förkroppsligande och en fortsättning på den bulgariska nationens århundradslånga kulturella och pedagogiska tradition.

  • Sofia, Bulgarien

  Genom beslut av nationalförsamlingen den 26 maj 2015 omvandlades College of Telecommunications and Posts till Висше училище по телекомуникации и пощи , med ämnesområde: utbildning av specialister med högre utbildning inom specialiteter inom yrkesområden "Kommunikation och datateknik "och" Administration och ledning ".

  • Varna, Bulgarien

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" är det största privata universitetet i Bulgarien. Det är ett etablerat akademiskt centrum som kombinerar utbildning av bulgariska och internationella studenter inom prioriterade områden för landet och skapar en internationellt konvertibel och konkurrenskraftig vetenskaplig och akademisk produkt. Den lär ut över 10 000 studenter på mer än 67 kandidatexamen och masterprogram och 29 doktorander. program.

  • Plovdiv, Bulgarien

  Agricultural University - Plovdiv grundades 1945. Det har stärkt sina positioner som ett nationellt centrum för jordbruksvetenskap och utbildning i Bulgarien. År 2006 tilldelade National Evaluation and Accreditation Agency Jordbruksuniversitetet - Plovdiv en institutionell ackreditering och högsta betyg på ”Mycket bra”.

  • Veliko Tarnovo, Bulgarien

  Hösten 1963, på den historiska och pittoreska kullen "Sveta Gora" i Veliko Tarnovo, öppnade det första universitetet utanför huvudstaden sina dörrar, som har skyddshelgon Cyril och Methodius som beskyddare. Den ärvde den pedagogiska och kulturella traditionen i den berömda Tarnovo -litteraturskolan från 1300 -talet och har etablerat sig som en auktoritativ högre skola för humaniora och konst, som ett prestigefyllt utbildnings- och vetenskapligt centrum.

  • Burgas, Bulgarien

  Burgas Free University / BFU / grundades med en lag från The Great National Assembly den 18 september 1991 och är ett av de första icke-statliga universiteten i landet. Universitetet är ackrediterat av National Evaluation and Accreditation Agency och är certifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001: 2008: BFU är ett modernt och innovativt universitet, som tar hand om sina studenter och deras professionella förverkligande, och som har betydande akademiska prestationer och ett internationellt erkänd status.

  • Sofia, Bulgarien

  Химикотехнологичен и металургичен университет är en akademisk institution som fokuserar på behoven i vår tid och nation. Vår gemenskap går utöver universitetet och landet och inkluderar akademiska partners från olika kontinenter.

  • Sofia, Bulgarien

  University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) är ett statligt universitet, som bytt namn genom parlamentets dekret den 29 november 2010 efter att Specialized Higher School of Library Studies and Information Technologies röstade 2004. Under åren var det respektive: Etablerat - 18: e September 1950 genom statsdekret som statsbiblioteksinstitutet och senare bytt namn till The College of Library Studies genom riksdagsdekret;

  • Sofia, Bulgarien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Gabrovo, Bulgarien

  Baserat på universitetets prestationer och traditioner, aktivt internationellt samarbete, nära partnerskap med företag och intensiv forskning för att förbereda sig för ekonomins och samhällets behov marknadsorienterade högkvalificerade specialister för att skapa framsteg och vara redo enligt deras utbildningskvalifikationer för utmaningarna i en föränderlig värld.

  • Sofia, Bulgarien

  University of Mining and Geology “St. Ivan Rilski ”har varit en oberoende utbildningsinstitution sedan 1953. Under sextio års existens har den etablerat sig som ett akademiskt och forskningscentrum som tillhandahåller utbildning inom geologi, gruvdrift och elektroteknik. Det är en institution där grundläggande och tillämpad vetenskaplig forskning bedrivs och hela utbudet av forskarutbildningskurser erbjuds. Den rätta kombinationen av allmän ingenjörsutbildning tillsammans med förvärv av profilerad kunskap och förmåga ger enorma möjligheter för akademikerna från universitetet att hitta sin professionella förverkligande i detta land och utomlands. Sedan den grundades har mer än 21 000 ingenjörer, bland vilka medborgare i cirka 40 länder från Europa, Asien, Afrika och Sydamerika, utbildats och har funnit yrkesanställning inom geologi och gruvdrift, inom kraftteknik, i anläggnings- och industribyggnad, miljöskydd och andra grenar.

  • Burgas, Bulgarien

  ”Prof. Dr. Assen Zlatarov” är det enda statliga universitetet i sydöstra Bulgarien. Undervisningen genomförs i tre fakulteter - Tekniska fakulteten, Naturvetenskapliga fakulteten och samhällsvetenskap.