Keystone logo
Costa Rica

Bästa universiteten för Master Program i Costa Rica 2023

Antal institutioner: 29
  • Mercedes, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San José, Costa Rica

  International University of the Americas (UIA) är ett privat universitet i Costa Rica, grundat 1986, genom National Council for Private University Education (CONESUP). Det var det första privata universitetet i Costa Rica som godkändes av detta organ. Dess huvudcampus ligger i stadsdelen Aranjuez, i San José, och det har också ett kontor i staden Heredia.

  • San José, Costa Rica

  Latinamerikanska universitetet för vetenskap och teknik, ULACIT, ligger i stadsdelen Tournón, San José, Costa Rica; och har officiellt godkännande av National Council for Private Higher Education, CONESUP, sedan 1987 (session nr 101-87). ULACIT undervisar, vid sju fakulteter och tolv skolor, femtiosju grund- och forskarutbildningskurser, samt sjutton forskarutbildningskurser och två doktorandprogram, till mer än fyra tusen studenter.

  • San José, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Mexiko
  • Buenavista, Mexiko
  • + 36 Mer

  Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution som inte är släkt med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen från den mexikanska affärsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus och 21 huvudkontor och internationella kontaktkontor. Målet är att utbilda ledare med entreprenörsanda, mänskligt sinne och hög konkurrenskraft.

  • Cuesta de Moras, Costa Rica

  Universidad Panamericana föddes i Costa Rica 1988 som det femte privata universitetet som var behörigt auktoriserat inför styrande organ för privata universitet CONESUP (session nr 125-88 den 17 december 1988), som ett viktigt alternativ som ges till Costa Ricans utvecklas som sanna proffs. I vårt akademiska erbjudande har vi erbjudit undervisning till yrkesverksamma som idag utmärker sig som stora tjänstemän inom den privata eller offentliga sektorn i karriärer på examen, kandidatexamen och magisterexamen som juridik, arkitektur, omvårdnad, administration, redovisning, personal, Engelska, förskola, systemteknik, industriell teknik, civilingenjör, reklamdesign, reklam, bland andra. Civilingenjör, Annonsdesign, Annonsering, bland annat. Civilingenjör, Annonsdesign, Annonsering, bland andra. Idag tar vårt universitet också vägen till landsbygden och flyttar ordföranden till dessa platser med öppnandet av regionala huvudkontor så att invånarna i hela Costa Rica kan få tillgång till vår akademiska yrkesutbildning och denna tillväxt är ytterligare ett exempel på kapacitet och ledarskap som kännetecknar detta utbildningscentrum och i sin tur är det bästa exemplet på det stöd och den prestige som dess studenter får är det bästa exemplet på det stöd och den prestige som studenterna får

  • San José, Costa Rica

  I en tid då det bekräftas att de nya generationerna väljer livsstilar utan stora komplikationer, där de snabba, enkla och enkla blir urvalskriterier för att fatta sina beslut, blir det ännu mer relevant att lyfta fram de som motstår trender och, på tvärtom, i allt högre grad välja kvalitet, allvar, för konsoliderade akademiska organ eller för att söka prestige och en gedigen infrastruktur vid valet av universitet. Vid University of Medical Sciences, UCIMED, har vi inte bara kämpat för våra studerandes kvalitet och kvalitet, utan vi har gjort dessa värden till en livsstil och vi har dem införlivade i vårt DNA. Som rektor finns det inget som gläder mig mer än att ha det nationella erkännandet av myndigheterna, det medicinska samfundet, vårdpersonal, föräldrar, studenter och akademiker. Detta erkännande är inte bara på nationell nivå, det går mycket längre och bekräftas av det växande antalet studenter från olika delar av regionen som går med i vårt universitetssamhälle, de internationella organisationer som vi tecknar avtal med, eller med de företag som anställa våra akademiker.

  • Cartago Province, Costa Rica

  Få ett varmt välkomnande från Florencio del Castillo University, som vi nu kommer att kalla UCA. Vårt universitet är en akademisk institution som grundades 1995 för att tillgodose behoven hos en befolkning som letade efter olika akademiska alternativ på universitetsnivå. Idag, mer än tjugo år senare, förblir vi på marknaden som ett gediget universitet som accepterar sociala och teknologiska förändringar med mognad och ansvar. Vår filosofi har alltid varit kundservice, det vill säga ungdomar som är framtiden för en nation som är villig att förändras; Vi har åtagit oss att stödja dem genom en utbildningsprocess för att nå sina mål och därigenom uppnå framgång. Betrakta, kära besökare, detta virtuella utrymme som ditt hem. Denna webbplats är utformad för att göra din vistelse hos oss trevligare.

  • Geneva, Schweiz
  • San José, Costa Rica
  • + 2 Mer

  Ett autonomt FN-organ etablerat 1963, United Nations Institute for Training and Research (www.unitar.org) är en utbildningsgren inom FN-systemet och har mandatet att förbättra FN:s effektivitet genom diplomatisk utbildning och att öka effekten av nationella åtgärder genom att öka allmänhetens medvetenhet, utbildning och utbildning av tjänstemän inom offentlig politik.

  • San Pedro, Costa Rica

  Vårt syfte är att bidra väsentligt till lärprocesserna inom design, konst, företagsledning och teknik, med avsikt att stödja utvecklingen av den kreativa industrin. Genom att genomföra toppmoderna studentcentrerade utbildningsprogram och bygga allianser med branschledare får kreativa yrkesverksamma de nödvändiga verktygen för att bidra till utvecklingen av innovationssamhället.

  • San Pedro, Costa Rica

  I en värld av ständiga förändringar inbjuder jag dig att träna som professionella och att alltid hålla dig uppdaterad genom fortbildning. Vid vårt universitet uppmuntrar vi alltid våra studenter att utveckla aktivt tänkande, vi stimulerar kreativitet, innovativ utveckling och lagarbete så att våra akademiker kan möta utmaningarna och påskyndade tekniska förändringar.

  • San Pedro, Costa Rica

  Vårt mål är att genom utbildning, forskning och social projektion utbilda högt engagerade yrkesverksamma som kan utvecklas i en nationell och internationell miljö med en hög anda av forskning och innovation, solid moral, djup mänsklig känslighet och en tydlig framtidsvision .

  • San José, Costa Rica

  FUNDEPOS-universitetet utvecklas i Costa Rica som ett resultat av tre historiska utbildningshändelser inom ekonomisk vetenskap. Den första av dessa med ankomsten av National University 1983, med huvudkontor i San Diego, Kalifornien, USA, som inrättade det första professionella magisterprogrammet i företagsekonomi i landet. Det andra historiska ögonblicket inträffade 1993 när programmet överfördes, i termer av dess administration, till University of Costa Rica (UCR). För detta ändamål skapades Foundation for Postgraduate Studies and Research in Economic Sciences (FUNDEPOS).

  • Heredia, Costa Rica

  UNA föregås av Escuela Normal de Costa Rica (1914), tillägnad utbildning av lärare, och Escuela Normal Superior (1968), vars engagemang var utbildning av gymnasielärare. Från båda institutionerna ärvde han inte bara infrastrukturen utan också en pedagogisk kultur som senare skulle påverka hans pedagogiska undervisning och humanistiska kallelse. När UNA skapades blev Pérez Zeledón och Liberia Normal Schools regionala delar av det nya statliga universitetet.

  • San José, Costa Rica

  På grund av sin prestige och bana är Castro Carazo University kallat att garantera, för alla människor, utan åtskillnad mellan etniskt ursprung, kön, ålder, olika förmågor, socialt tillstånd, hälsotillstånd, religion, åsikter, preferenser eller civilstånd, tillgång till kvalitetsmiljöer för undervisning och lärande. Genom en relevant och effektiv högre utbildning syftar Castro Carazo University till att bidra till individuellt och kollektivt välbefinnande, och utvecklar i sina studenter förmågan att uppnå sina drömmar, professionella mål och full intellektuell potential. På samma sätt ger det dem möjlighet att ta sitt gemensamma ansvar, som företagsamma, produktiva, kreativa och etiska medborgare, i en föränderlig och mångkulturell värld. För detta erbjuder Castro Carazo University formella och icke-formella program för allmän, yrkesmässig och miljöbevarande utbildning. Det tillhandahåller också studentutvecklings- och supporttjänster för att säkerställa att eleverna lyckas i sina livsplaner.