Keystone logo
Förenade arabemiraten

Studera Master i Förenade arabemiraten 2024

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  673
 • Andel av verktyg

  53
 • Internetabonnemang

  91
 • Lokal transport

  68

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  7
 • Biobiljett

  11
 • Pint lokalt öl

  9

Om Förenade arabemiraten

Förenade Arabemiraten (UAE) är ett mycket modernt land i Mellanöstern ligger i den sydöstra delen av den arabiska halvön. Landet har gränsar med Saudiarabien, Oman och Qatar. Förenade Arabemiraten bildades 1971 som en federation av sju emirat: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaiwain. FAE är ett populärt turistmål som blandar en rik kulturell tradition som går tillbaka mer än 2500 år med moderna städer som skryter skyskrapor, museer, konstgallerier, golfbanor, spa och nöjesparker.

Klimat

Även omkring fyra femtedelar av UAE har en varm och torr öken klimat, innefattar landet också berg, oaser och en kustlinje. Maximala sommartemperaturer kan nå nästan 50 grader C i vissa områden, även om temperaturer i bergstrakterna är mer måttliga. Minsta vintertemperaturer är runt 10 grader C.Den årliga nederbörden är från 120mm till 350mm beroende på plats, med enstaka blixt översvämningar. Sandstormar som signifikant reducerar sikten förekommer även i ökenområden.

Kultur

UAE strävar efter att upprätthålla traditionella kulturella element baserade på tribal levande och islamiska principer och samtidigt rör sig mot en modern kultur. Med detta i åtanke, har landet betonade nyligen bildkonst som utökar traditionella medel för kreativitet som fokuserade på poesi och det talade ordet. Som ett resultat, har UAE nu en blomstrande, mångkulturell konst gemenskap som inkluderar museer, konstgallerier, konstutställningar, kulturevenemang, teatrar och konst-relaterade workshops och sommarläger.

LEVNADSKOSTNADER

Priserna i UAE är generellt måttliga, med enrumslägenheter börjar på ca $ 1000 (US) per månad och verktyg som kör ungefär $ 120 (US) per månad. Mat och matsal kostnaderna är också mycket rimliga.Kostnader nära ett centrum är något högre än kostnaderna på andra håll. Eleverna ska också se till att budgeten för en bil, eftersom de är en virtuell nödvändighet i landet.

Visa krav

Studenter som vill studera i Förenade Arabemiraten måste ansöka om UAE Student Visa. Studentvisum erbjuds för heltidsprogram. Det finns kortvariga och långsiktiga visum.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

UAE studentvisum

Pris och valuta

Kostnaden för uppehållstillstånd för studerande beror på sponsorn (förälder eller universitet), sponsorns jurisdiktion (vid universitet), om sökanden befinner sig inom eller utanför Förenade Arabemiraten och om ansökan behandlas på ett normalt eller påskyndat sätt.

Vem kan ansöka om visum?

Enligt Förenade Arabemiratens lag ska alla utländska studenter (utom GCC-medborgare) få ett ”Student Entry Permit”, följt av ett ”Studentuppehållstillstånd” under hela studietiden. GCC (Gulf Cooperation Council) medlemsländer är Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten.

Var kan du göra ansökan?

UAE universitet

Förenade Arabemiratens studentvisum för internationella studenter underlättas av UAE-universiteten själva. Studenter kan skicka sina dokument direkt till universitetet.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

När universitetet skickar erbjudandebrevet för programmet och du accepterar det, det kommer att inleda viseringsansökningsprocessen. UAE-studentvisumet kräver inte att internationella studenter ska delta i en separat visumintervju.

Dokumentationsprocessen kan variera från universitet till universitet, några av de vanligt nödvändiga dokumenten för UAE Student Visa är:

 • Färgat passkopia giltigt minst i sju månader.
 • Färgat passstorlek fotografi
 • Fyllda universitetsformulär
 • Kvitto på undervisnings- och visumavgift
 • Slutförd medicinsk försäkring dokumentation

När ska du ansöka?

Helst, studentvisumprocessen bör börja minst 1—2 månader före terminens början, så att de kan ta hand om de andra aspekterna av avgångschecklistan. Det tar vanligtvis cirka 15—20 dagar innan visumet behandlas, i alla fall, som varierar från universitet till universitet. Internationella studenter har också möjlighet att välja Express-bearbetning, vilket kostar mer än normal bearbetning. Under Express-bearbetning, studenter kan få UAE-studentvisum inom 10 dagar.

UAE-studentvisum är giltiga under en period av 12 månader. Internationella studenter måste förnya sitt studentvisum i slutet av 12 månad om deras program är längre än den perioden. Studenter kommer att debiteras en visumförnyelse och sjukförsäkringsavgift för förnyelsen. Internationella studenter måste lämna in sina visumförnyelsedokument minst en månad före viseringsdatumet.

Behandlingstid

20 Days

Arbetsmöjligheter

Internationella studenter i Förenade Arabemiraten kan ta upp på campus, såväl som arbete utanför campus. i alla fall, de skulle kräva tillstånd för sitt universitet för detta. Om studenter har universitetssponsring, de kan kontakta UAE: s arbetsavdelning för att få tillstånd att ta deltidsjobb i Förenade Arabemiraten.

Den ungefärliga kostnaden för ett uppehållstillstånd för studenter är 2 500 Dh exklusive deposition (om tillämpligt), filöppningsavgifter (om tillämpligt), legalisering av dokument och översättning (om det behövs). Ytterligare avgifter på Dh500 för ett studentarbetstillstånd tillkommer.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Det finns, vanligtvis, tre skäl till varför ditt UAE-studentvisum kan avvisas:

 1. Immigrationsorganet kan förneka det.
 2. Universitetsregistratorn kan avvisa den.
 3. Studenten kan misslyckas med att rensa det medicinska testet (krävs enligt ansökningsprocessen för studentvisum).