Keystone logo
Indien

Bästa universiteten för Master Program i Indien 2024

Antal institutioner: 16
  • Milan, Italien
  • Mumbai, Indien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • Bailrigg, Storbritannien
  • + 3 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrike
  • São Paulo, Brasilien
  • + 5 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ahmedabad, Indien

  CEPT University fokuserar på att förstå, designa, planera, konstruera och hantera mänskliga livsmiljöer. Dess undervisningsprogram syftar till att bygga eftertänksamma proffs och dess forskningsprogram fördjupar förståelsen för mänskliga bosättningar. CEPT University genomför också rådgivande projekt för att främja målet att göra livsmiljöer mer levande. Genom utbildnings-, forsknings- och rådgivningsverksamhet strävar CEPT efter att förbättra livsmiljöyrkenas inverkan på att berika människors liv i Indiens byar, städer och städer. Universitetet består av fem fakulteter. Arkitekturfakulteten bildades 1962 som "Arkitektskolan". Den fokuserar på design inom det privata området. Planeringsfakulteten fokuserade på planering i det offentliga riket, inrättades 1972 som "School of Planning". Tekniska fakulteten, som koncentrerar sig på teknik och konstruktion, grundades 1982 som 'School of Building Science and Technology. Designfakulteten grundades 1991 som "School of Interior Design". Det handlar om livsmiljörelaterade interiörer, hantverk, system och produkter. Managementfakulteten grundades 2013 och fokuserar på Habitat och Project Management. CEPT University tar sitt namn från 'Center for Environmental Planning and Technology. CEPT och de olika skolorna som den består av grundades av Ahmedabad Education Society med stöd av Gujarats regering och Indiens regering. Gujarats regering införlivade CEPT som ett universitet 2005. År 2007 erkände University Grants Commission CEPT University enligt avsnitt 2 (f) i UGC Act, 1956. Institutionen för vetenskaplig och industriell forskning (DSIR) från Indiens regering erkänner universitetet som en vetenskaplig och industriell forskningsorganisation (SIRO).

  • Mangalore, Indien

  Sedan 2012 har Numazu Kosen tillhandahållit ett konsekvent 7-årigt utbildningsprogram som kombinerar en 5-årig avdelningskurs med en 2-årig avancerad kurs, med särskild tonvikt på tidig ingenjörsutbildning. Studenter kan få en Associatexamen i teknik genom att avsluta den 5-åriga studieplanen och en kandidatexamen genom att avsluta den 7-åriga studieplanen. Vi erbjuder utbildning för att utveckla en kompetent ingenjör med tillräcklig praktisk erfarenhet och teoretiska analytiska förmågor. Vi har introducerat en ny läroplan från det tredje skolåret där studenterna, förutom sin huvudämne, väljer en av följande tre kurser: Miljö- och energisystemsteknik, avancerad materialvetenskap och ingenjörskurs eller industriteknik för medicinsk medicin & Välfärdsinstrument. Denna läroplan är integrerad i ett ingenjörsutbildningsprogram som kallas "Interdisciplinary System Engineering Program." Med dessa kurser erbjuder vi en utbildning som kan anpassas flexibelt efter regionala behov, teknikens framsteg och förändringar i den industriella strukturen. Vi har också infört i vårt system aktivt lärande, omfattande läsning på engelska och utbildning i kommunikationskunskaper för att utveckla ingenjörer som har djup kunskap inte bara inom sitt specialtekniska område utan också inom ett brett spektrum av studieområden för att kunna fatta rätta beslut ur en global synvinkel. Ingenjörer förväntas naturligtvis ha god etik och mänsklighet. Studenter i lägre årskurser på Numazu Kosen bor i sovsalar. Genom denna erfarenhet av att leva i en grupp lär sig eleverna förhoppningsvis vänlighet och hur de kommer överens med andra, självdisciplin och hur regler och roller fungerar i en grupp. Sådana erfarenheter kan hjälpa till att bygga upp stort förtroende och förmåga att arbeta i en grupp i en framtida karriär. Numazu Kosen är den enda högre utbildningsinstitutionen i östra Shizuoka Prefecture som bidrar till den regionala industrin som den gör genom Fuji Pharma Valley Initiatives (en industri, regering och akademiskt projekt) och Fuji Medical Engineer Training (F-met).

  • Bengaluru, Indien

  I nästan ett decennium har Think Education varit ledande när det gäller att utveckla framgångsrika program, projekt och partnerskap inom utbildningssektorn. Vårt grundläggande mål är att stödja våra kunder och samarbetspartners för att uppnå sina mål på utvalda asiatiska marknader genom att tillhandahålla anpassade tjänster inom områdena studentrekrytering, partnerskapsutveckling, chefsutbildning och erfarenhetsinlärningsprogram. Vi har expertis i att utveckla strategiska allianser för våra kunder på de marknader som är viktigast för dem. Genom vårt arbete samlar vi individer, utbildningsinstitutioner, stiftelser och regeringar för att uppnå gemensamma mål och bidra till skapandet av ny kunskap och erfarenheter som så småningom stöder samhällets förbättring. Några av våra kunder har inkluderat Rutgers University (USA), Northwestern Michigan College (USA), King's College London (Storbritannien), University of East London (Storbritannien), Felsted School (Storbritannien), Macquarie University (Australien), Institute for Strategic Leadership (Japan), Pearson Vue (Indien) bland andra.

  • Bengaluru, Indien

  Vårt löfte "Kreativ kompetens-framåt i kurvan" Med över två decennier av att bygga levande och motståndskraftiga praxisgemenskaper har Srishti utvecklat en distinkt mångdimensionell strategi för kapacitetsutveckling och är fast besluten att bygga kreativa kompetenser före kurvan. Det kreativa ögonblicket Erkännandet att vi lever i en värld som blir alltmer ansluten, nätverksbaserad och beroende av varandra och därmed mer komplex för varje dag, har betydande konsekvenser för hur vi ingriper för att ge bättre resultat för alla, idag och varaktigt och hållbart in i framtiden.

  • Bengaluru, Indien

  New Shores International College är ett innovativt och dynamiskt college som levererar det bästa inom tvärvetenskaplig utbildning på ett unikt och unikt stimulerande sätt. Vårt tvärvetenskapliga tillvägagångssätt lär eleverna att tänka både brett och djupt, så att intellektet kan utforska bortom traditionell utbildning. Kandidater lämnar New Shores som välinformerade och avrundade personligheter, som kan tillämpa omfattande analytiska och kreativa färdigheter och medvetna om omvärlden och sin egen potential att verka inom den. New Shores utbildningsfilosofi skiljer mellan att "expandera sinnets befogenheter" och "lagra det med kunskap". Naturligtvis krävs det att våra elever lär sig och behåller en mängd data, men det är också viktigt att de lär sig att tillämpa kritisk analys och kreativitet på vad som än kan vara. Distinkt från andra institutioner betraktar vi på New Shores en högskoleutbildning som en upptäcktstid, där nyfikenhet måste uppmuntras och frågorna aldrig ska sluta komma. Vi vill att våra elever ska vara modiga och fantasifulla, och vi inser att det också innebär att misslyckas - och sedan lära sig av misslyckande - för att uppnå ännu större framgång. Vi kräver av våra elever att de intresserar sig för ämnen som ligger utanför den snäva läroplanen som läggs upp av mer traditionella inrättningar: på New Shores tror vi att konstnärer lär sig av forskare, forskare från chefer och chefer från konstnärer.

  • Dehradun, Indien

  Varje kurs vi erbjuder är utformad med dessa principer i åtanke, varför varje program fokuserar på att förbättra dina praktiska affärskunskaper och förståelse för branschen. Vi kommer att ge dig de verktyg och information du behöver för professionell framgång, liksom stöd från branschfokuserade akademiker som är i toppen av sitt område. Du kommer också att dra nytta av vårt omfattande karriärstöd, som du kan lita på för vägledning och råd. Alla våra kurser använder praktiska undervisningsmetoder, till exempel fallstudier, besök på utställningar och företag, gästföreläsare och diskussioner i klassrummet. Detta innebär att du kommer att få en praktisk förståelse för hur begreppen som lärt sig på ditt program kan tillämpas i riktiga företag Vårt mål är din framgång: när du tar examen kommer du snart att kunna komma in på arbetsmarknaden som en högkvalificerad professionell.

  • Rajpura, Indien

  Chitkara University i Punjab har grundats av Dr. Ashok Chitkara och Dr. Madhu Chitkara, som har varit passionerade lärare i mer än 40 år nu. Sedan starten har Chitkara University varit annorlunda. Våra elever har varit olika. Så är vår fakultet, våra akademiska styrkor och vår syn på undervisning och lärande. Inom ett decennium är de flesta av våra akademiska program rankade bland de 50 bästa programmen i landet. Studenter från hela landet lockas till Chitkara University grund av vårt engagemang för att undervisa i spetskompetens, fokus på forskning, skräddarsydda kurser som gör vår utbildning relevant för förändrad karriärdynamik och formidabla branschpartnerskap.

  • Mumbai, Indien

  Athena School of Management är Indiens mest exklusiva handelshögskola i Corporate Hub i Hiranandani Gardens, Powai i Mumbai. Athena fokuserar på att skapa framtida företagsledare genom flera praktikplatser, globala allianser, In Depth Corporate Connect & Cutting Edge Pedagogy. Athena tar en ny titt på Management Education, med fokus på en företags slutanvändardriven läroplan, designad och undervisad av de bästa från Corporate India för att skapa nästa generation av företagsledare. I en dynamisk och snabbt utvecklande affärsmiljö strävar vi efter att skapa framtidsklare företagsledare och entreprenörer som inte bara anpassar sig till förändring - de är förändringen! Vår motto är "Consilio Et Animis" som är latin för "By Wisdom & Courage" - de två egenskaper som krävs för att våra elever ska nå framgångens höjdpunkt !!

  • Brattleboro, Amerikas förenta stater
  • Washington, Amerikas förenta stater
  • + 14 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
  • + 3 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Los Angeles, Amerikas förenta stater
  • Al Jazirah Al Hamra, Förenade arabemiraten
  • + 1 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mumbai , Indien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...