Keystone logo
Jersey

Studera Master i Jersey 2024

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  1027
 • Andel av verktyg

  64
 • Internetabonnemang

  57
 • Lokal transport

  59

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  8
 • Biobiljett

  14
 • Pint lokalt öl

  6

Om Jersey

Studera i Jersey

Högre utbildning i Jersey

Jersey 's Department of Education ger utbildningsbehoven hos eleverna går i skolan. Det finns offentliga skolor finansieras genom regeringen. Det finns också flera privata skolor här. Totalt sett är skolan ganska lik den i Storbritannien vad gäller dess struktur och pedagogisk kvalitet. Det är dock ett litet land, vilket innebär att elever går mindre skolor totalt. Detta kan förbättra kvaliteten på utbildningen för många i det här området.

När det gäller högre utbildning i Jersey, kommer studenter som deltar gymnasiet sannolikt gå vidare till ett universitet. Landet erbjuder en skola för vidareutbildning som heter Highlands College. Denna möjlighet ger utbildningsmöjligheter för heltid och deltid skolor. Highlands College arbetar som gymnasiet också.På så, det fungerar i ett samarbetsprojekt sätt med andra skolor, däribland London South Bank University, University of Plymouth, och öppna universitet. Studenter som registrerar i Highlands College kan få två års examen kallas Foundation Degree. Från denna punkt kan de sedan få ytterligare utbildning för att få utbildning i ett visst område i studien.

Landet har också specialiserade skolor för denna typ av lärande. En av de mest framträdande alternativen är Jersey Internationella Handelshögskolan. Detta är en privat sektor skola som utbildar studenter inom en rad discipliner, allt med fokus på att tillhandahålla utbildning för internationella studier. En annan skola i Jersey är Institutet för lag. Detta är det land 's Law School. Eleverna lär sig att bli förespråkare och advokater i Jersey.

Undervisning och avgifter

Studenter som läser på de offentliga skolorna inte betala kursavgifter för att göra det.Generellt är dock detta bara ett alternativ tillgängligt för studenter som är infödda till landet. Andra, däribland internationella studenter, kommer att betala en avgift för att registrera dig. Denna avgift serier avsevärt beroende på utbildningsprogrammet studenten enrolls i och skolan.

Högre utbildning kommer vid en avgift, särskilt för de studenter som registrerar i Jersey Internationella Handelshögskolan. Denna skola för utbildning är en privat anläggning och avgifter tenderar att vara högre här. Dock är skolan också en av de bästa alternativen för studenter som vill få en examen som kan användas internationellt, vilket är något som många elever gör.

Internationella studenter kan studera här. Skaffa ett studentvisum sker genom själva universitetet i de flesta fall.

Många studenter reser utomlands för att hitta jobb utanför Jersey. Dock gör landet har en växande sjukvårdsindustrin samt en stark affärssektor. Att hitta arbete inom dessa områden kan vara ett alternativ efter examen.

Sjukförsäkring

Studenter som planerar att gå på universitet i Jersey kommer att behöva skaffa en egen sjukförsäkring. Det är inte tillhandahålls av skolan om deltagande. Studenter kan få möjlighet att köpa politik genom skolan eller genom en tredjepartsleverantör. Men skolorna sätta reglerna om huruvida eleverna har möjlighet att närvara utan denna typ av täckning på plats.

Student Visum

För att få ett studentvisum, måste studenterna först ansöka till skolan som de själva väljer. Om skolan accepterar eleven, är han eller hon sedan kunna ansöka om visum genom regeringen. Skolan kommer att lämna ett antagningsbesked gör att denna att inträffa.