Keystone logo
Kanada

Bästa universiteten för Master Program i Kanada 2023

Antal institutioner: 296
  • Kitchener, Kanada
  • Waterloo, Kanada
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Kanada
  • Toronto, Kanada
  • + 8 Mer

  Sammankomsten av Eurocenters och Bayswater representerar en ny era inom internationell utbildning. Vår kollektiva erfarenhet representerar ett kraftpaket i dagens internationella utbildningssektor. Vi brinner för växande samhällen av globala tänkare och upptäcktsresande, hemma och utomlands - oavsett deras historia. Vi inrättade Bayswater Education eftersom vi vill att unga människor från alla samhällsskikt ska få ett surr från att upptäcka nya kulturer, utforska nya smaker, och lära sig vad som finns där ute. Vi tänker på dem som globala andar, som oss själva.

  • Guelph, Kanada
  • Ridgetown, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Frankrike
  • Lyon, Frankrike
  • + 5 Mer

  Sedan starten 1993 har ESMA erbjudit utbildning i CG Animation& FX-cykeln, som ständigt har utvecklats i nära samarbete med animationspersonal som stöder oss varje år. Detta utbildningsprogram, motsvarande en fransk Bac + 5-nivå (RNCP-nivå 7), är nu internationellt erkänt av den professionella världen och stöds av de största namnen inom animering. Upptäck den här kursen som erbjuds på våra Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes& Toulouse-campus, liksom i Montreal, kanada. Den engelska versionen av utbildningen finns på campus Lyon och Montpellier.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 Mer

  Utforska oändliga möjligheter och möjligheter genom att studera i vackra nordöstra Alberta, kanada. Med ett överflöd av vackra sjöar, boreala skogar, och ett överflöd av fauna och flora är denna parkliknande naturliga miljö en upplevelse som säkert kommer att lämna ett bestående intryck på dig. Var och en av våra campus ligger i unika städer med fantastiska berättelser och rika olika historier som väntar på att utforskas.

  • Toronto, Kanada

  University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) stödjer vuxna elever med expertutformade, icke-examenskurser som levereras i klass och online, av expertinstruktörer som är erkända ledare inom sina områden. Som en integrerad del av universitetet drivs SCS av UofT:s intellektuella vitalitet och höga krav på undervisning och lärande.

  • Madison, Amerikas förenta stater
  • Teaneck, Amerikas förenta stater
  • + 3 Mer

  Det största privata universitetet i New Jersey, FDU är en icke-vinstdrivande, icke-sekteristisk, multicampusinstitution. FDU grundades 1942 och uppnådde fyraårig status 1948 och godkännande som universitet 1956. Universitetet erbjuder över 100 grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive doktorandprogram i farmaci, sjuksköterskepraktik, klinisk psykologi och skolpsykologi; och en AACSB-ackrediterad handelsskola. Examensutbildningar erbjuds på två campus i New Jersey och på två FDU-platser utanför USA: Wroxton College i Oxfordshire i England och Vancouver Campus i British Columbia, Kanada.

  • Olds, Kanada

  Sedan starten som en lantbruks- och hushållsskola har Olds College utökat sitt programutbud och har vuxit till att erbjuda mer karriärinriktade program under åren. Matlagnings- och sömnadskurser utvecklades till vårt välkända modeprogram, maskinkurser har vuxit till att bli jordbruks- och tungmekanikprogram och jordbruksfärdigheter som utvecklats till våra program för jordbruksledning och trädgårdsodling.

  • Winnipeg, Kanada

  Beläget i Winnipeg, Manitoba, Kanada, är Booth University College en kristen institution med rötter i Frälsningsarméns 156-åriga historia av att möta behoven hos samhällets mest utsatta. Vi är djupt engagerade i social rättvisa och blandar kristen tro och rigorösa stipendier med en passion för service. Vårt förhållningssätt till lärande är förankrat i akademisk excellens och bygger på en vision om hopp, social rättvisa och barmhärtighet för alla.

  • Paris, Frankrike
  • Montreal, Kanada

  ESPI Group skapades 1972 av stora fastighetsaktörer. ESPI Group – grundad under associativ status (lag från 1901) – är en privat högskoleinrättning vars kvalifikationer erkänns av statens nivå 6 (Bac + 3) och nivå 7 (Bac+5) ), eller skoldiplom, och registrerade i National Directory of Professional Certifications (RNCP), med en kandidatcykel och en Professional Master cycle (6 inriktningar). 50 års existens har gjort det möjligt för koncernen att slå rot i alla fastighetsaffärer. Idag är våra studenter spridda över campus i Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon och Montpellier.

  • Toronto, Kanada

  Osgoode Hall Law School grundades 1889 och är en av Kanadas största och mest respekterade lagskolor. Osgoode Hall Law School har en lång tradition av att vara i centrum för inflytelserik och innovativ juridisk forskning och tanke. Efter att ha utbildat några av de ljusaste juridiska sinnena, Osgoode fortsätter att stolta över sin akademiska spetskompetens och sin progressiva vision för advokatyrket. Osgoode-alumner inkluderar praktiserande advokater och juridiska forskare, företagsledare och lagstiftare, sociala aktivister och högsta domstolens domare. Tillämpa sina juridiska talanger inom ett brett spektrum av roller och organisationer, de delar ett stolt arv sammanfattat i vår skolas historiska motto: Genom lag till rättvisa.

  • London, Kanada

  King's University College vid Western University grundades 1954 och är en katolsk högskola för liberal arts som är knuten till ett stort universitet i världsklass. Kings studenter njuter av "The Best of Both Worlds" – lärande i små klasser ledda av enastående lärare på ett litet, vackert campus samtidigt som de njuter av upplevelsen av att vara en del av ett omfattande universitet. Kings studenter har fullständig tillgång till alla faciliteter och tjänster vid Western University och tar examen med en västerländsk examen.

  • Montreal, Kanada

  På Kensley College är vi övertygade om att utbildning är den enda nyckeln för att låsa upp dörrarna till otroliga möjligheter. Vi strävar efter att ge varje elev en chans att förverkliga sina drömmar och regera i sin framtid. Under åren har vi trott på våra rötter för att definiera studentens passion!

  • Toronto, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Montreal, Kanada

  Musitechnic grundades 1987 i Montreal av Gilles Valiquette, en välkänd musiker, kompositör och singer-songwriter. Han var övertygad om att teknik (särskilt datorer) skulle bli mittpunkten för ljudproduktion och musikindustrin, till den grad att skapa det första diplomet som erkänts av ministeriet för utbildning och högre utbildning helt och hållet ägnat åt datorstödd ljuddesign. Detta var långt innan alla visste vad en datormus, en MP3 eller till och med internet var.