Keystone logo
Kazakstan

Bästa universiteten för Master Program i Kazakstan 2024

Antal institutioner: 11
  • Astana, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakstan

  Satbayev University är det äldsta och ett av de mest prestigefyllda tekniska universiteten i Kazakstan, känt för gruv- och oljeverksamhetsutveckling. Även om tekniska specialiteter dominerar Satbayev University visitkort, är det ett tvärvetenskapligt universitet där arkitektur och förvaltning undervisas.

  • Atyrau, Kazakstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University är en modern utbildningsinstitution. VÅR UTBILDNINGSINSTITUTION är det enda statliga universitetet i Atyrau-regionen som ger en möjlighet att få högkvalitativ utbildning inom naturvetenskap, humaniora, ekonomi, juridik, konst och musik, pedagogiska och jordbruksspecialiteter.

  • Turkistan, Kazakstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University grundades baserat på det mellanstatliga avtalet mellan Kazakstan och Turkiet för att förbereda moderna, högt kvalificerade specialister från ungdomar i turkisktalande länder och ligger i det andliga centrumet i Turkiska världen - Turkestan.

  • Aktau, Kazakstan

  Utbildningspolitiken genomförs aktivt i ett av de ledande universiteten i Kazakstan - det kaspiska universitetet för teknik och teknik uppkallat efter Sh. Yessenov. Idag är vårt universitet det största moderna universitetet som har godkänt statscertifiering och ackreditering.

  • Temirtau, Kazakstan

  "Karaganda Industrial University" (" KarIU ") är det ledande universitetet i Kazakstan för utbildning av högkvalificerad personal med högre och forskarutbildning inom metallurgi, maskinbyggnad, kemi, konstruktion och andra relaterade metallurgiområden, som är en prioritet för gruv- och metallindustrin.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  kandidatexamenң 5 baғyty zhәne magistracyң 5 baғdarlamasy. Kazakstans grenar av tumengi kurstarynda sabaабty zhuyeli turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU facultyterinin oқytushylary zhurgizedi. Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kazakstan

  Rudny Industrial Institute är ett modernt vetenskapligt och pedagogiskt komplex inom teknisk vetenskap med en utvecklad infrastruktur.

  • Karagandy, Kazakstan

  Som ett av Kazakstans ledande universitet arbetar Karaganda Economic University ( KEU ) med globala miljöförändringar och har åtagit sig att erbjuda ett modernt och avancerat utbildningsprogram.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Seifullin Kazakh Agro Technical University ( Seifullin KATU ) är den största jordbrukshögskolan i centrala och norra Kazakstan, den första högskolan i Astana. Seifullin Kazakh Agro Technical University räknas till 10 bästa universitet i landet.

  • Almaty, Kazakstan

  Skapades 1997 i Almaty. Grundaren, presidenten och universitetets första rektor är doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatay Alievich.