Keystone logo
Sydkorea

Bästa universiteten för Master Program i Sydkorea 2024

Antal institutioner: 61
  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Ända sedan starten 1918 har University Of Seoul bidragit till att utveckla det koreanska samhället genom utbildning och utbildning av studenter och genom akademisk forskning. University Of Seoul anses allmänt vara ett av de bästa offentliga universiteten i Korea. Denna prestation bygger inte bara på egna insatser utan också på fortsatt medborgarstöd. University Of Seoul finansieras av Seoul Metropolitan Government, fortsätter att genomföra en "halvprissatt collegeundervisning" -politik som först genomfördes 2012. University Of Seoul har stärkt sitt sociala ansvar som ett offentligt universitet genom denna banbrytande politik. Baserat på mottot Sanning, kreativitet och offentlig service, University Of Seoul till att främja aktivt medborgarskap och tolerans hos våra studenter. Vi uppmuntrar också våra studenter att tillhandahålla sina tjänster till samhället med sin förvärvade kunskap. Slutligen University Of Seoul innovativ forskning som bidrar till politiska beslut, som tillgodoser både nuvarande och beräknade sociala behov.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  På grund av utvecklingen av informationsteknologi har mängden information och hastigheten för att dela den ökat. För att reagera på samhällsförändringen och för att överleva i tävlingen blev ständigt lärande viktigt. Följaktligen fanns det en efterfrågan på ett utbildningssystem som passar begreppet livslång utbildning som förde uppkomsten av cyberuniversitet som Seoul Digital University. Seoul Digital University har varit trogen sin roll och plikt som det ledande cyberuniversitetet i Korea och har visat en anmärkningsvärd tillväxt på kort tid. Speciellt är Seoul Digital University beväpnat med högkvalitativt utbildningsinnehåll, utmärkt fakultet och den största studentgruppen. Vi har ständigt försökt förbättra studenttjänsten och göra vårt universitet specialiserat genom att omorganisera läroplanen. Som ett resultat av sådana ansträngningar har Seoul Digital University blivit landets bästa cyberuniversitet som visar de bästa prestationerna i studentnöjdhet och tävlingsfrekvens, etc. SDU får också global status genom samarbetsutbyten med utländska universitet. Seoul Digital University kommer att fortsätta att utvecklas utöver att vara Koreas bästa cyberuniversitet och kommer att gå upp för att bli världens bästa. Dessutom kommer vi att hjälpa eleverna att utveckla sin potential till det yttersta genom att yta den nya tekniken på utbildning. Vi är övertygade om att när du tar examen från vårt universitet kommer du att vara en kvalificerad professionell som önskas av samhället.

  • Seongbuk-gu, Sydkorea

  Korea University Business School har lett den koreanska företagsekonomiska utbildningen, från att undervisa i handelsvetenskap vid plutologiska institutionen 1905, och är en av de viktigaste institutionerna med den längsta historien vid Korea University. Efter att ha döpts till "Department of Commercial Science" 1910 och som "Department of Commercial Affairs" 1922, grundades den första "Business School" 1955, och den första MBA grundades 1963. Korea University Business School är verkligen den pionjär som introducerade västerländsk modern företagsekonomisk utbildning i Korea. Vidare markerade Korea University Business School en milstolpe i universitetsarkitekturens historia genom att bygga skolbyggnader i världsklass, inklusive Business School Main Hall, den första byggnaden i Korea tillägnad den enda avdelningen, LG-POSCO-byggnaden, som finansieras helt genom donation för första gången i Korea, och Hyundai Motor Hall, som grundades med den största donationen av 3600 individer och organisationer i universitetsarkitekturens historia.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Ett ledande universitet som främjar smart ekosystem för tillverkningsindustrin Strategiskt beläget i Siheung och Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University specialiserar sig på samarbete mellan industri och universitet, efter modellerade avancerade industrikluster utomlands. KPU är fortfarande ett ungt universitet men institutionen har bidragit till utvecklingen av nationens industrier genom att vårda fler yrkesverksamma inom teknik än någon annan. Genom att implementera en anpassad läroplan som återspeglar industrins behov, har KPU odlat en campuskultur där industri och universitet sameksisterar genom att omfamna varandra.

  • Ansan-si, Sydkorea

  För närvarande har Seoul Institute Of The Arts nått en punkt där det måste tänka om och förnya paradigmet för konstutbildning och skapande hittills för att ta ytterligare ett steg framåt som ett kreativt orienterat konstuniversitet i världsklass. Dessutom, inför enorma förändringar på grund av den fjärde industriella revolutionen och Corona -pandemin, Seoul Institute Of The Arts ytterligare stärka sin karaktärisering och globalisering för att utvecklas som en specialiserad konstutbildningsinstitution med global konkurrenskraft utöver sin nuvarande status. För detta ändamål efterträdde Dongrang Arts Center, ett skolföretag, arvet från grundaren, Dong-rang, och ärvde filosofin hos hedersordföranden, Yoo Deok-hyeong, och Seoul Institute Of The Arts fastställde riktningen för framtida konst utbildning. Vi kommer att göra vårt bästa för att leda utvecklingen av nationell kultur och konst och globalisering genom skapande. Vi ber att alla fakultetsmedlemmar, studenter och alumner alla arbetar tillsammans som en familj så att Seoul Institute Of The Arts kan växa till ett konstuniversitet i världsklass med ett hjärta baserat på tron och stoltheten över att vara en "familjär familj". Tack.

  • Wonju-si, Sydkorea

  Sangji University är ett demokratiskt universitet där demokratin svämmar över som en flod. Sangji University är ett särskilt universitet som drivs av studenter. Sangji University är ett pedagogiskt samhälle där vetenskap, tanke, liv, ungdom och framtiden samexisterar. Anledningen till att universiteten skiljer sig från företag är att de strävar efter landets och samhällets allmänna intresse. Anledningen till att universiteten skiljer sig från hagwons är att de utforskar sanningen bortom den ensidiga överföringen av kunskap. Anledningen till att universitet skiljer sig från statliga byråkratier är att de eftersträvar obegränsad frihet bortom reglerna. Sangji University har allmänhetens intresse, sanning och frihet. Sangji är ett universitet där du kan uppnå allt du kan tänka dig. Sangji University är fullt av akademisk frihet och tankefrihet. Sangji University har ett intellekt som tänker på samhället bortom individen och tänker på landets avlägsna framtid. Sangji University har en dröm. Framför allt är Sangji University en demokratihall där demokrati kan upplevas var som helst i Korea som lever och lever. Sangji University , med en 62-årig historia, är ett levande område för utbildningsdemokrati i Korea.

  • Busanjin-gu, Sydkorea

  Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) bildades "för att främja det nationella välståndet genom utbildning" 1966 av avlidne doktor Kim Im-Sik. Sedan dess har DEI, som inkluderar Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School och Dong-Eui Middle School, bidragit till utvecklingen av nationen och regionen genom att utbilda många begåvade människor ; och dess öppnande av Dong-Eui Medical Center har ökat sitt bidrag till samhället genom att tjäna samhället helhjärtat. Dong-eui University , som har uppnått en anmärkningsvärd tillväxt genom de senaste 38 års erfarenhet av högre utbildning, fortsätter nu sin roll som ett nav för global ledarutbildning utanför regionen. Vi, med vår starka vilja att öppna en ny historia, kommer att skapa den bästa pedagogiska atmosfären för våra 18 000 studenter att utrusta sig med den kompetens och konkurrenskraft som krävs för en tid av gränslös tävling. "Dong-Eui-Ji-Chun", grundandan för Dong-eui University , förespråkar att utbilda studenter till en insiktsfull förståelse av världen genom akademisk utbildning och personlighetsodling. Med denna anda i åtanke kommer vi att fortsätta att producera framtida ledare som kommer att klara av förändringsvågorna framgångsrikt i de allt snabbare föränderliga inhemska och internationella miljöerna. Kära elever! Jag hoppas att du, som drivkraften bakom nationens och regionens framsteg under 2000 -talet, kommer att fortsätta att odla kreativt tänkande och mod att ta sig an nya utmaningar. Dong-eui University är redo, kapabel och villig att hjälpa din dröm om mod och hopp. Vänligen ägna er åt akademiskt utforskande och karriärutveckling så att ni kan vara den som öppnar upp en bättre och mer lovande framtid.

  • Pocheon-si, Sydkorea

  Grundandan för Daejin University är att vårda kapabla människor som kommer att bidra till att utveckla nationen och det mänskliga samhället baserat på trofasthet, fromhet och övertygelse, som är grundade på principen om att leva harmoniskt utan någon motvilja, syftet med Daesun Jinrihoe baserat på välvillighet och rättfärdighet. 1. Trofasthet (Seongsil, 誠實) "Seong (誠)" avser "sanning" och "uppriktighet". Det betyder att man gör vad man inser i sitt inre sinne utan någon lögn. 2. Piety (Gyeonggeon, 敬虔) ”Gyeong (敬)” avser att gå framåt genom att följa kroppens och själens rörelse i linje med äganderätten; det hänvisar till "fromhet" och "försiktighet". 3. Övertygelse (Sinnyeom, 信念) "Synd (信)" avser "tro" och oförändrat hjärta när man väl fattat ett visst beslut. Det syftar på att inte förändra bestämt sinne av privat girighet och sträva efter att uppnå förväntade mål genom att upprätthålla sinnet.

  • Yuseong-gu, Sydkorea

  Vi fortsätter att utbilda, forska och förnya för mänsklighetens lycka och välstånd. KAIST vårdar vetenskapliga och tekniska talanger med fördjupad teori och tillämpning, och bedriver grundforskning och konvergensforskning för vetenskaplig och teknisk innovation. Det har bidragit till skapandet av nya värden genom samarbete mellan industri och universitet och forskning och har lett den nationella ekonomiska utvecklingen. Vår utbildning, forskning och innovation kommer att ytterligare expandera Koreas ekonomiska utveckling och det vetenskapliga samfundet till världen.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Topprankad i den övergripande utvärderingen av cyberuniversitet som bedrivits av Sydkoreas utbildningsministerium Sedan Kyung Hee Cyber ​​University (KHCU) bildades 2001 har nästan 8 189 akademiker skapats, varav många har gått vidare till forskarskolor och fortsatte sin utbildning dröm om att skaffa en magister- eller doktorsexamen. För närvarande strävar cirka 10 000 studenter efter denna dröm i sex skolor med 19 avdelningar och 50 stora ämnen under det 61-åriga starka Kyung Hee University System. Videoföreläsningarna online för kända professorer och experter på online -utbildning, designade och producerade i sin helhet i sex stora studior, representerar de högsta standarderna för cyberutbildning. 3D -animationen och karaktärerna skiljer också vår videoinnehållsproduktion från våra konkurrenter. Biblioteket, PC-laboratoriet och lokala inlärningscenter möjliggör offlinelärning, och våra olika stipendier hjälper många att förverkliga sin dröm. KHCU sätter en prestigefylld global standard för toppmodernt innehåll med avancerad teknik, rimliga akademiska angelägenheter och ett administrationssystem.

  • Buyeo-gun, Sydkorea

  Korea National University Of Cultural Heritage grundades för särskilda ändamål under grundfilosofin "National Independence, Cultural Development" år 2000. Dessa särskilda syften är att ärva och utveckla traditionell kultur och utveckla specialister för att behålla, hantera och utnyttja Koreas kulturarv. Som det enda nationella universitetet i Korea som undervisar i traditionell kultur och kulturarv har KNUCH tillhandahållit optimerade utbildningsprogram för studenter med ledande fakultetsmedlemmar som har fått både praktisk teoretisk kunskap och erfarenheter inom olika områden samt en perfekt utbildningsinfrastruktur för praktisk utbildning och praxis. Två grundskolor inkluderar sju avdelningar: kulturarvshantering, traditionell landskapsarkitektur, traditionellt byggande, kulturarvsbevaringsvetenskap, konvergensarkeologi, traditionell konst och hantverk och immateriellt kulturarv. Master- och doktorandprogrammen öppnas i den allmänna forskarskolan och den professionella forskarskolan erbjuder fördjupad FoU om akademiska och praktiska teorier. KNUCH betonar progressivt lärande som leds av studenter snarare än undervisning av fakultetsmedlemmar för att göra det möjligt för eleverna att erkänna nödvändigheten av traditionell kultur och kulturarv på egen hand, designa lösningar och hitta kreativa tillvägagångssätt för att utveckla yrkesverksamma som kan leda 2000 -talet . KNUCH har också försökt att följa karaktären av högskoleutbildning för att hjälpa studenter att leva sina liv helt och hållet samt för att vägleda varje student mot att bli professionell i enlighet med grundändamålen.

  • Gyeongsan-si, Sydkorea

  Under de senaste 20 åren har Daegu University utvecklats till en vagga för lärande med så många som 20000 studenter och doktorander som förbereder sig för att uppnå sina drömmar. Dess ständiga kvalitativa och kvantitativa tillväxt under parollen och visionen om ett ungt universitet, ett öppet sinne, ett stort universitet, Pride of Daegu, har gjort det möjligt att bli en ledare för innovationer inom universitetsutbildning, och som anges i en av dess slagord, ett "universitet där studenterna är nöjda." Från juni 2018 kommer Daegu University att koncentrera alla sina resurser och kapacitet på att bli det mest kända universitetet i varje ämne och det mest framgångsrika universitetet inom utbildningstjänstnöjdhet. Jag själv och tusentals professorer och anställda vid Daegu University kommer att sträva efter att etablera var och en av våra 85 avdelningar som toppen inom sina respektive områden och de som stolt representerar Daegu- och Gyeongbuk -regionerna samtidigt som vi skapar ett universitet som studenter och föräldrar, som är mottagare av utbildningstjänsten, kan vara nöjda med.

  • Gwanak-gu, Sydkorea

  Välkommen till Kukje Theological University and Seminary . Seminariet är rotat i evangeliet och Guds ord och syftar till att utveckla kristna ledare som är tankeväckande, globalt medvetna, andligt mogna och redo för ett brett spektrum av ministerier. Vi är engagerade i Kristi evangelium enligt de inspirerade skrifterna och som sammanfattas i våra reformerade trosbekännelser. Här hittar du enastående professorer som delar din börda för Guds ord, för de förlorade, för att de heliga ska utrustas och för att nationerna ska bli disciplinerade. Varje medlem är en erfaren pastor och en utmärkt lärare. Under mentorskap av gudfärdiga pastorer-forskare kommer du att förnya din passion för tjänst och kallelse. Kukje är unikt med sitt breda utbud av studenter från olika valörer och länder. Mångfalden i vårt samhälle kommer att berika din vision, ditt perspektiv och din vandring med Kristus. Gud gör spännande saker på och genom Kukje Theological University and Seminary . Vi vill gärna att du ska gå med i denna dynamiska gemenskap. Trots den enastående tillväxten av koreanska kyrkor verkar det som att de inte har bidragit med sin status och roll till samhället. Det beror på många felaktiga element i koreanska kyrkor. Den behöver konsekventa reformer genom sin självrannsakan för sin egen funktion. På grund av det är vi kallade att läka och etablera. Det här är våra uppgifter.

  • Buk-gu, Sydkorea

  Chonnam National University är en sal för lärande och intelligens som har lett historien och upplyst tiden. Det öppnades 1952 med tron att "att skydda landet är ett universitet som vårdar begåvade människor" mitt i kaos och krig.

  • Gunsan-si, Sydkorea

  Howon University grundades på en anda av värderingar, oberoende och trohet 1977. Eftersom vårt kunskapsbaserade samhälle från 2000-talet framhäver ständiga värderförklaringar, framsteg inom teknik och växande kunskap för effektivt engagemang och deltagande i det globala samhället, Vi inser nödvändigheten av en kontinuerlig strukturrenovering och innovation när det gäller effektiv utbildning och införlivande i det nya samhället. För detta ändamål strävar vi efter att förbättra vårt campusgemenskap genom skapandet av en "Howon Culture", utveckling av ett välstrukturerat och vackert campus, och ytterligare systematisering av läroplanen kring det globala samhällets behov. Med en global vision, aktivt samhällsengagemang och en studentgrupp som växer i både kunskap och personlig tillväxt kommer Howon University verkligen att vara en viktig bidragsgivare till det globala samhället.