Keystone logo
Thailand

Bästa universiteten för Master Program i Thailand 2024

Antal institutioner: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Thailand

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Den härstammar från Old City Teacher Training School, som kung Chulalongkorn (Rama V) var nådigt nådigt glad över att skänka 30 000 baht till Dharma -ministeriet för att inrätta en lärarutbildningsskola. Ägde rum på baksidan av Chankasem Palace på 1 juli 1905, utvecklades sedan till Phra Nakhon Si Ayutthaya lärarskola och Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, respektive, på

  • Khlong Nueng, Thailand

  Valaya Alongkorn Rajabhat University under Royal Patronage grundades av Her Royal Highness Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, prinsessan av Phetchaburi. Prinsessan Valaya Alongkorn var mycket bekymrad över utbildningen av unga thailändska kvinnor.

  • Khok Khian, Thailand

  i skåpet Mötet den 8 juli 2003 godkände i princip inrättandet av universitet i provinserna Narathiwat och Nakhon Phanom. genom att slå samman utbildningsinstitutioner som redan finns i provinsen för att använda resurser tillsammans för maximal nytta Det är så lite investeringar som möjligt. utan att motsäga den tidigare utbildningsinstitutionens utbildningsfilosofi och uppdrag

  • Tha Sut, Thailand

  Mae Fah Luang University (MFU) grundades som ett autonomt offentligt universitet, under Royal Charter, 1998, med generöst stöd från Royal Thai Government. Universitetet inrättades för att tillgodose behoven hos människor i norra Thailand och för att fira de nådiga insatserna från kungens moder, hennes kungliga höghet, prinsessan Srinagarindra, kärleksfullt känd för sina undersåtar som "Mae Fah Luang."

  • Pa O Don Chai, Thailand

  วิทยาลัยเชียงราย Godkänd för att inrätta av universitetsdepartementet den 18 juli 2003, vilket möjliggör hantering av kandidatexamen under överinseende av utbildningsministeriet. Enligt Private Higher Education Institution Act (nr 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Thailand

  Walailak University har 26 år den 29 mars 2018. En rörelse från lokalbefolkningen att ha ett universitet i Nakhon Si Thammarat -provinsen startade för cirka 50 år sedan, 1967. Men det tog 12 år innan riksdagsledamöter från Nakhon Si Thammarat först föreslog parlamentet 1979 lagstiftning om att inrätta ett universitet i provinsen.

  • Lak Hok, Thailand

  Rangsit University : Beläget i tvåhundra nittiotvå (292) russin Lak-Hok-distrikt, på Paholyothin Road, Pathumthani-provinsen, ett avstånd på endast tre (3) kilometer från Don Muangs flygplats. En 4000-rais Muang-Ake-gemenskap omger universitetet.

  • Bang Phli District, Thailand

  Sarasas anslutna skolor Det är erkänt som en tvåspråkig skola i framkant för att producera studenter med främmande språkpotential. särskilt det engelska språket tills det blev uppenbart Tillsammans med akademisk kunskap inom olika områden sedan 1964 och fram till nu har möjligheten utökats till högre utbildning, nämligen ” สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ ” (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailand

  År 1887 (BE 2430) etablerade hans majestät kung Chulalongkorn (kung Rama V) det första Sangha -högskolan i Thailand, kallad 'Mahadhatu Witthayalai', som låg vid Wat Mahadhatu i Bangkok. Det var tänkt att vara en plats där munkar, nybörjare och lekmän kommer för att studera Tipiṭaka och högre utbildning.

  • Bang Toei, Thailand

  1996 började Shinawatra University med initiativ av Dr. Thaksin Shinawatra och Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Att etablera ett privat universitet För att stödja utvecklingen av grannländer och regioner, i kombination med tanken på att utveckla en modell av Universitetet är vänligt mot miljön i Dr. Sunthorn Boonyathikarn fram till år 1999, tillåter universitetets byråer att etablera sig från Shinawatra University . Shinawatra University strävar efter att vara ett ledande internationellt universitet med fokus på akademisk forskning. Universitetet strävar efter excellens i lärande och undervisning, innovation, ledarskap. Entreprenörsutveckling Gemenskapens engagemang och service Det arbetar med högsta etiska standard och prioriterar socialt ansvarstagande.

  • Bangkok, Thailand

  National Institute of Development Administration (NIDA) grundades för att förverkliga Hans majestätkung Bhumibol Adulyadejs vision om att främja Thailands utveckling genom inrättandet av en avancerad utbildningsinstitution för att förbereda människor för att bli förändringsagenter för nationell utveckling. Även om NIDA ursprungligen grundades för att stödja nationell utveckling i Thailand; detta mål har nu utvidgats till att omfatta regional utveckling i länder utanför Thailand, i syfte att producera avancerade akademiker som kan tjäna inom den offentliga, näringslivet och ideella sektorn.

  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanien
  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Thailand

  Sukhothai Thammathirat Open University syftar till att vara ett öppet universitet i världsklass som använder ett distansutbildningssystem för att ge livslångt lärande för alla.

  • Khlong Nueng, Thailand

  Välkommen till School of Engineering and Technology (SET) vid Asian Institute Of Technology , där vi strävar efter att bli ett unikt och prestigefyllt multikulturellt nav för högre utbildning, utveckla högkvalificerade ingenjörer och teknologer som spelar ledande roller för att främja regionens industriella konkurrenskraft i integrationen i den globala ekonomin.