Keystone logo
Tjeckien

Bästa universiteten för Master Program i Tjeckien 2023

Antal institutioner: 75
  • Prague 3, Tjeckien

  Fakulteten för internationella relationer (FIR) är en av de största fakulteterna vid Prags universitet för ekonomi och näringsliv. Det finns två huvudriktningar inom både undervisning och forskning: International Business och International Politics and Diplomacy. Andra program, med fokus på affärer och juridik, Internationell politik och diplomati, eller turism spelar också en oundviklig roll. Det viktigaste kännetecknet för FIR är den höga internationaliseringsnivån i alla stadier med stor tonvikt på elevernas språkkunskaper.

  • Prague, Tjeckien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Tjeckien

  Academy of Performing Arts i Prag (AMU) är Tjeckiens största konstskola. Tack vare dess breda räckvidd, allt från teater, musik, och dans till TV- och filmproduktion, AMU anses vara ett mångsidigt och vårdande utrymme för unga artister att upptäcka, bemästra, och vidareutveckla alla talanger de kan ha.

  • Prague, Tjeckien

  Prague School of Creative Communication är en privat högskola som förbereder dig perfekt för en karriär inom alla områden av den kreativa industrin. Våra utbildningar/inriktningar: - Kreativ marknadsföring och kommunikation (Digital Marknadsföring och Kommunikation, Kreativ Marknadsföring, Ledning i Kreativ Bransch) - Litteraturkonst (Literary Arts, Commercial Writing in Media) - Visual Arts (Fotografi och Audiovisuell Konst, Animation) och visuella effekter, grafisk och mediedesign) är kopplade till den praktiska driften av reklambyråer, grafiska studior, förlag och medieinstitutioner. Under dina studier kommer du att arbeta på riktiga beställningar.

  • Pilsen, Tjeckien

  Fakulteten för maskinteknik är en av de äldsta fakulteterna i Pilsen och har bevisat sin oumbärliga position i denna industristad i över 70 år.

  • Prague, Tjeckien

  Vi är den största privata högskolan i Tjeckien med över 7 000 studenter på två platser i städerna Prag och Brno. Grundades 2001 som den allra första privata högskoleinstitution, eftersom vi har förberett mer än 20 000 studenter för karriärer inom företag och offentlig sektor.

  • Brno, Tjeckien

  University of Veterinary Sciences Brno grundades 1918. För närvarande består universitetet av tre fakulteter - Fakulteten för veterinärmedicin, fakulteten för veterinärhygien och ekologi. VFU Brno är det enda universitetet i Tjeckien som specialiserat sig på veterinärmedicin, veterinärhygien och ekologi, och bara ett av två som undervisar i farmaceutisk vetenskap. Det finns i staden Brno i stadsdelen Brno - Královo Pole, på universitetsområdet, där alla utbildnings- och forskningsanläggningar finns.

  • Prague 6, Tjeckien

  Czech Technical University in Prague är det äldsta tekniska universitetet i Europa, grundat 1707 och är för närvarande ett ledande teknisk forskningsuniversitet i regionen och i Prags forskningsgrupp. CTU erbjuder grund-, doktorand- och doktorandprogram vid 8 fakulteter: Fakulteten för civilingenjör, maskinteknik, elektroteknik, kärnvetenskap och fysikalisk teknik, arkitektur, transportvetenskap, biomedicinsk teknik, informationsteknologi och program vid MIAS School of Business. Dessutom erbjuder CTU gratis sportkurser, du kan besöka och studera i National Library of Technology och känna det internationella samfundet på Campus Dejvice i hjärtat av Europa.

  • Nancy, Frankrike
  • Metz, Frankrike
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tjeckien

  Prags universitet för ekonomi och företag (VŠE) är ett av de mest prestigefyllda universiteten inom management och ekonomi och har upprepade gånger placerat bland de bästa skolorna i Financial Times European Business School Ranking.

  • Prague, Tjeckien
  • Dubai, Förenade arabemiraten

  European Centre for Career Education ger praktisk utbildning i form av unika program inom områdena juridik, internationella affärer, informationsteknologi, arkitektur & design, hållbarhet och teknik. Vårt mål är att utbilda unga och duktiga studenter om hur yrkesvärlden verkligen fungerar.

  • Liberec, Tjeckien

  Toppnivåresultat inom forskning och vetenskap, excellens i undervisning och tvärvetenskapligt samarbete har stått för Liberecs Technical University of Liberec sedan 1953. Omkring 7000 studenter studerar vid sju fakulteter och ett specialiserat institut.

  • Prague, Tjeckien

  ARCHIP är en progressiv ny arkitekturskola, en hybrid av globala och lokala skalor, av konceptuell och teknisk utbildning och ett filosofiskt utrymme som kombinerar det bästa från den europeiska och amerikanska traditionen för arkitekturutbildning.

  • 12, Tjeckien

  Ústav práva a právní vědy är en tjeckisk lag- och ledarskola med fokus på att erbjuda chefs-, yrkesutbildning inom utbildningsprogrammen MBA, BBA, LLM., DBA, MPA och MSc. Innehållet i undervisningen i enskilda program är baserat på den senaste andragogiska kunskapen inom vuxenutbildning och är helt anpassad för mycket upptagna deltagare.

  • Prague, Tjeckien

  Huvuduppdraget för Prague International School of Management är att erbjuda sökande internationellt erkända MBA -studier som uppfyller de krävande kraven på dess nivå. En av nyckelfaktorerna för ett framgångsrikt företag är ledningens kvalitet. För många företag, särskilt med internationellt deltagande, är MBA -examen ett kriterium när man letar efter nya chefer.