Keystone logo
Uruguay

Bästa universiteten för Master Program i Uruguay 2024

Antal institutioner: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Francisco de Asís University Institute (UNIFA) är en ideell stiftelse som har tillhandahållit tjänster på universitetsnivå inom den privata sfären sedan 1988. Dess verksamhet och struktur är utformad i enlighet med kraven i dekret 308/995, som hänvisar till juridisk myndighet som är nödvändig för att fungera som en universitetsnivåinstitution i Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Universidad Católica del Uruguay är installerat i Montevideo och i flera städer i inlandet och är det äldsta privata universitetet i landet och det mest utbredda geografiskt. Grundades ursprungligen 1882 av den första ärkebiskopen i Montevideo, Mons. Mariano Soler öppnade igen och anförtrotts Jesu samhälle 1985, det katolska universitetet i Uruguay är den katolska kyrkans huvudverk inom Uruguays högre utbildning. Hennes engagemang för akademisk excellens, ideologisk pluralism, ekumenism och interreligiös dialog har gjort henne till en av de grundläggande aktörerna i landets kulturliv.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Syftet med University Institute of the Christian Association of Young People är att utveckla undervisnings-, forsknings- och förlängningsaktiviteter som syftar till omfattande utbildning, främjande av hälsosam livsstil, främjande av kultur och träning inom idrott, sport, rekreation , läger, turism, volontärarbete och filantropi, social förvaltning, sociokulturell animation och liknande, strukturerad i fakulteter, institutioner eller motsvarande akademiska enheter.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  Under de senaste decennierna har anmälan till högre utbildning i Uruguay expanderat dramatiskt, varför det finns ett ökande behov av högre utbildning och forskningsinstitutioner som kan utbilda ett större antal högt kvalificerade personer.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Business University (UDE) erkändes av republikens regering enligt dekret nr 308/995 av 08/11/95 och är det snabbast växande universitetet av de fyra privata universiteten. Vårt universitet har stöd från de viktigaste affärskammare och yrkesföreningar i landet. Sedan erkännandet 1998 har Universidad de la Empresa haft en permanent och ihållande tillväxt i sin inskrivning, vilket uppgår till 5 000 studenter.

  • Montevideo Department, Uruguay

  CEDIIAP University Institute (Center for Teaching, Research, and Learning Information) grundades 1995 av professor Em. Dra. María A. Rebollo och auktoriserad som universitetsinstitut av ministeriet för utbildning och kultur (MEC) i en resolution daterad 22 mars 2001.