Keystone logo
愛知産業大学

愛知産業大学

Introduktion

Egenskaperna hos den privata skolutbildningen, där utbildningens oberoende respekteras, manifesteras genom att genomföra utbildning baserad på en unik tradition och utbildningsfilosofi baserad på "grundandan". Denna egenskap är också anledningen till att det finns en privatskola, som skiljer sig från en offentlig skola. Vid愛知産業大学vårt skolföretag, är utvecklingen av "mänskliga resurser som kan bidra till samhället" grundprincipen för utbildning.

För att genomföra den grundläggande utbildningsfilosofin "att kultivera mänskliga resurser som kan bidra till samhället" kommer vi att utföra pedagogiska aktiviteter med den pedagogiska politiken att "kultivera mänskliga resurser med riklig intelligens" och "kultivera mänskliga resurser med uppriktigt hjärta." Jag ska göra det.

"Överflödig intelligens" är förmågan att fatta de bästa besluten med ett brett spektrum av kunskap och djupgående utbildning, och för det ändamålet är det viktigt att aktivt arbeta med allt och spara ingen ansträngning. Ett "ärligt hjärta" är ett seriöst hjärta fullt av uppriktighet och tillgivenhet, och för detta ändamål måste vi behandla allt med uppriktighet, tack från hjärtat och vara artig.

En person som kan bidra till samhället är en person som har både "rik intelligens" och "ärligt hjärta".

Vi tror att愛知産業大学kan bidra till samhället genom att främja mänskliga resurser med "rikt intellekt" och "ärligt hjärta" i grunden.

Platser

  • Nishio

    12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi, , Nishio

    Program

    Frågor