Keystone logo
AAS College

AAS College

AAS College

Introduktion

AAS College grundades 1990 och är idag en av de största högskolorna i Thessaloniki. Det är känt för sin höga utbildningsstandard inom konst- och designstudier.

AAS är en franchisepartner College University of Sunderland i Storbritannien. Det betyder att vi på AAS erbjuder brittisk utbildning av högsta kvalitet. Vi följer samma läroplan och tillhandahåller samma BA- och MA-examen som UoS inom designområdet.

AAS förstår vi att du behöver en modern, vänlig och inspirerande miljö för att nå dina fulla potentialer. Det är anledningen till att vi ständigt investerar i våra lokaler och resurser. Högteknologiska datorer, bibliotek, VLE och all nödvändig utrustning finns för att hjälpa dig med dina studier. Du studerar och övar på fullt utrustade datorstudior, föreläsningsrum, designstudior medan du kan njuta och koppla av på högskolans café.

Vårt bibliotek är en av de största i staden och är helt uppdaterad. Dessutom, eftersom samarbetet med University of Sunderland du åtnjuter fri tillgång till e-bibliotek under hela ditt studier.

Du kommer att delta i flera tävlingar under dina studier. Det stora antalet priser som våra elever uppnår i nationella och internationella tävlingar gör oss riktigt stolta.

Under ditt treåriga program tycker du också om kulturbesök, riktiga projekt, arbetsplatser, utställningar och studiebesök i Europa.

AAS är ett utmärkt val för dig som vill göra skillnad inom design och kommunikation.

Du är utbildad enligt det brittiska utbildningssystemet och du är beredd att svara på alla utmaningar på den internationella marknaden.

Du följer samma läroplan, samma program och du får samma bachelor- och magisterexamen som eleverna på UoS. Du får samma högkvalitativa brittiska utbildning. Du håller dig uppdaterad med alla internationella trender inom design och grafik.

När du kommer till studier, gör det smarta valet!

Upptäck Medelhavsområdet vid University of Sunderland och välj brittisk utbildning av högsta kvalitet, i en medelhavsmiljö av högsta kvalitet, till lägre undervisningsavgifter än de i Storbritanniens universitet!

Gå med på AAS College i Thessaloniki - Grekland!

Platser

  • Thessaloniki

    AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro, ΤΚ: 57013, Thessaloniki

Frågor