Keystone logo
© The University of Fredericton
ABC Access Business College

ABC Access Business College

ABC Access Business College

Introduktion

Välkommen till ABC Access Business College

En institution som är kapaciterad nog för att vårda din kompetens, talang och professionalism är vad du behöver. Höger?

Vi välkomnar dig till vår förlängning med djärv bekräftelse på att vi verkligen är de allra bästa. Vår skyldighet är att se dig utvecklas professionellt för att du ska uppnå dina karriärmål. Vi välkomnar dig till en institution som erbjuder dig den mest positiva miljön för dina studier. Vi kommer att vara mer än hedrad att ha dig som en del av vårt lärande team. Vår plikt är att införa yttersta kunskap för dig till nytta för framtiden och det är därför vi känner oss skuldna för att vårda dig till högre höjder.

ABC Access Business College är registrerad av ministeriet för utbildning, högskolor och universitet enligt lagen om privat karriärkollegiet 2005 och har fått ett DLI-nummer (OLED) nummer O242732890457, vilket indikerar att det är tillåtet av CIC-avdelningen för Kanada medborgarskap och invandring ge utbildning till internationella studenter.

Buro Millennial / Pexels

111837_pexels-photo-1438072.jpeg

Varför oss

 • Serverar samhället sedan 2003 och har hjälpt många studenter att lyckas.
 • Många högkvalitativa diplomprogram och kurser erbjuds av högskolan.
 • Ministeriet reglerade college med ett trovärdigt namn i utbildningssektorn i Kanada.
 • Innovativa undervisningstekniker för att möjliggöra praktisk tillämpning av kunskap inom den valda industrin.
 • En mångkulturell miljö för internationella studenter. Bra möjlighet att träffa olika nationaliteter för att lära sig och njuta av sin kultur.
 • Säkerhet, parkering och lättillgänglig kollektivtrafik, eftersom den ligger vid tunnelbanestationen på den berömda Yonge Street.
  Olika alternativ att välja rätt program Kontinuerlig övervakning och genomförande av kvalitetsförbättringsmetoder för att förbättra lärandesultatet.
 • Utbildning och workshops för företagskunder vi levererar hjälper oss att förbättra våra högskolakurser.
 • Vi har hjälpt många kandidater att omvandla sina liv till långsiktiga anställningsförmåga. Statsfinansierad utbildning tillgänglig. Bidraget kan vara upp till $ 28.000. I förekommande fall, barnomsorg upp till $ 1000 per barn. Maximalt $ 2.000 per månad.
 • Oavsett om du är intresserad av att tjäna ett diplom eller uppgradera dina nuvarande färdigheter och få ett certifikat, kan ABC Access Business College ge dig karriärutbildning för att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål - att boka en tid kontakta vårt kontor för en konfidentiell bedömning.

rawpixel.com / Pexels

111839_pexels-photo-1153213.jpeg

Platser

 • Toronto

  Nipigon Avenue,5, M2M 2V7, Toronto

Program

  Institutionen erbjuder även:

  Frågor