Keystone logo
Abertay University MSC / PGDip International Management
Abertay University

MSC / PGDip International Management

Dundee, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* TBC

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Oavsett om du vill diversifiera dina karriärmöjligheter, lägga till en ny dimension till din befintliga ledningskompetens, eller steg upp till en ledande roll i en internationell miljö, då vår flexibla MSc International Management kommer att vara av intresse för dig.

De viktigaste teman är: hur internationella marknader fungerar; ledande verktyg och tekniker för en internationell miljö; och internationell strategisk ledning för att hantera förändring och komplexitet. Programmet grundsyn betonar elevernas engagemang och utveckling av analytisk förmåga och kreativt tänkande för att lösa de komplexa problem som uppstår i internationella företag av olika organisationsformer.

Programmet kräver inte en bakgrund. Om du har en stark bakgrund från vetenskaperna, konst och alla yrken (t.ex. lag, teknik, medicin, arkitektur), då programmet kommer att ge dig möjlighet att bredda dina karriärmöjligheter. Om du redan har en bakgrund inom ett område som förvaltning, näringsliv, handel, finans, redovisning, ekonomi, då stark internationell inriktning av programmet kommer lägga till en ny dimension till din befintliga kompetens och kapacitet. Slutligen, om du redan har utvecklat din karriär men vill step-up till en ny ledande roll i en internationell miljö, då detta program kommer att förbättra dina framtida möjligheter arbetsmarknadens genom att öka din professionella cv.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Civilingenjör I Internationell Förvaltning
    • Online United Kingdom
  • Online MSc International Management
    • UK Online, Storbritannien
  • Magisterexamen i internationell ledning/CEMS
    • Vienna, Österrike