Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Introduktion

Om Accademia Riaci

"Jag säger alltid till mina studenter: Inom oss alla, på det lämpligaste sättet, döljer en liten, magisk konstnärlig potential tålmodigt för att bli upptäckt."

"Lärarens uppgift är att vakna den magin inom eleverna och vägleda dem för att söka efter den sanna konsten och talangen och att lära dem glädjen att lära. Så lärarna ska inte bara lära sig den tekniska kunskapen utan också att närma sig varandras fantasi, fantasi och kulturen för att söka efter den sanna konsten och talangen. " Accademia Riaci hederspresident, Raymond Riaci.

Vår historia

Arvet av det traditionella hantverket och de konst som blomstrade i Toscana, särskilt i Florens, firade renässansens ära som den sanna pärlan av konst. Workshops och studior av hantverkarna var den viktigaste drivkraften i stadens produktionsaktiviteter som hjälpt Florens att verkligen blomstra som Italiens konstnärliga huvudstad i tiden, och de tillsammans med köpmännen uppnådde ära och stor lycka.

Många magnifika konstnärliga föremål skapades för dopister i hantverksstudiorna, ofta guldsmedernas. Ett bra exempel är Maestro Benvenuto Cellini, som lärde sig sina överlägsna sculpting tekniker för att göra en naken staty av marmor till sina lärlingar i en studio någonstans. Idag har dessa beställda hantverk som utförs av den älskade Maestro bevarats i århundraden som ett verkligt konstverk. Detta arv av de sunt och speciella traditionerna av hantverk, som guld- och smyckenproduktion, skulptur och målning, var lyckligtvis livligt ärvt under många århundraden i Florens och i hela Toscana-regionen.

Efter att ha grundat studion 1983, hade Maestro Raymond Riaci en stark vision att skapa en skola som inte bara lärde sig sina tekniker utan upplyste unga artister med renässans livliga anda och atmosfär för att uppfylla sitt livslånga uppdrag som Maestro. Så här blev Accademia Riaci grundad: en skattkista av traditionell konst och dess oföränderliga tekniker. Undervisningen innehåller i hemlighet tekniker som inte är kända för någon annan skola, och Accademia Riaci strävar efter att förhöja och utveckla fantasi och fantasi i varje enskild elev.

Börja som en liten konststudio, idag har samma passionerade uppdrag upplyst inte bara en enda maestro utan ett spektakulärt lag av lärare som representerar de bästa italienska konstnärerna i Florens, behåller grundaren och hederspresidentens vision om tradition och ande, uttryckt i citatet . Vår student kropp har representerat över 50 länder över hela världen och förfogar över sin konst inom design, hantverk, konst, italienska språket och italienska kulinariska konster, vilket aldrig inspirerar dem.

Undervisningsmetod och filosofi

Uppdrag - "Lev det förflutna, skapa framtiden"

Det ultimata målet för Accademia Riacis utbildning är inte endast inriktad på att undervisa traditionella tekniker och stilar utan syftar till att vägleda eleverna att utveckla sin egen konstnärliga känslighet, kreativitet och realisera sin fulla potential.

Från den traditionella till de ultramoderna teknikerna

Eleverna kan välja att lära sig från olika fält av konst och traditionell konst som erbjuds på akademin. I motsats till de senaste trenderna i massproduktionen tror Accademia Riaci på hög kvalitet snarare än kvantitet. Därför studeras och förvärvas design och tekniker av traditionell och klassisk konst till de mest avancerade mönster och tekniker genom många timmars praktisk praktisk träning i deras stora val. Eleverna kommer att vårdas för att utveckla sin fantasi och fantasier - de mest värderade elementen hos en konstnär. Professorer uppmuntrar varje elev att inspirera och utveckla varje elevs originalitet, inte bara genom sin undervisning utan också genom att hjälpa dem att upptäcka det "speciella någonting" om varje lärande artist.

Små klassstorlekar

Forskning visar att elever som arbetar i små grupper tenderar att lära sig mer och verkar mer nöjda med sina klasser. Lägre klassstorlekar är kopplade till positiva utbildningsfördelar, till exempel bättre testresultat, färre utfall och högre examensräntor. Därför arrangeras Accademia Riacis klasser i en liten grupp studenter.

Skräddarsydda instruktioner

Precis som hur Leonardo Da Vinci lärde sina assistenter, utförs lärdomar i nära samarbete med varje elev, i linje med deras förmåga och personlighet, utmanande både nybörjare och erfarna proffs.

Accademia Riaci School Group

Accademia Riaci School Group består av tre skolor: Accademia Riaci, FCAS och ABC de Conti.

Varje skola erbjuder kurser inom olika discipliner:

  • Accademia Riaci: Konst, hantverk
  • FCAS: Kulinariska kurser
  • ABC de Conti: Italienska språkkurser

Platser

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Frågor