Keystone logo
Abilene Christian University College of Education and Human Services

Abilene Christian University College of Education and Human Services

Abilene Christian University College of Education and Human Services

Introduktion

Abilene Christian University (ACU) är en livlig, innovativ, Kristus-centrerad gemenskap som engagerar studenter i autentisk andlig och intellektuell tillväxt och utrustar dem för att göra en verklig skillnad i världen.

Abilene Christian University College of Education and Human Services utrustar studenterna för att efterlikna Kristi arbete i världen genom att undervisa, träna den fysiska kroppen och betjäna de rättlösa.

College of Education and Human Services har till uppgift att utrusta studenter för global service och ledarskap genom exemplarisk praxis inom utbildning och mänskliga tjänster, informerade av ett kristet perspektiv.

Högskolan består av fem avdelningar, de flesta med både grundutbildning och forskarutbildning. Dessa inkluderar lärarutbildning, kommunikationsvetenskap och -störningar, kinesiologi och näring, socialt arbete och ett doktorandprogram i arbetsterapi.

College of Education and Human Services är en speciell plats som fokuserar på att tillhandahålla utmärkta program som tränar dig att använda dina styrkor och passioner för att tjäna världen.

Platser

  • Abilene

    Campus Court,1600, 79601, Abilene

    Frågor