Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Introduktion

ADG Business School är en skola för fakulteten för ekonomi och ekonomi vid Steinbeis University. Som sådan erbjuder vi jobbintegrerade och praxisorienterade kurser med branschfokus samt övningsrelevant forskning. Vare Bachelor eller Master - den ADG Business School kvalificerar dig just för framtidens utmaningar och tränar dig för ansvarsfulla ledningsuppgifter.

Som ett universitet för värdeorienterade ekonomi, vi är beroende av megatrender för våra kurser, det vill säga ämnen som transformation, innovation, förändring, digitalisering - och alltid med fokus på kooperativa värderingar och med en förståelse för ekonomi baserad på finansiering. Detta inkluderar frågor som övergripande socialt ansvar, hållbarhet och innovation.

Våra kurser är branschfokuserade, professionella, integrerade och praktiska - och att försumma utan det akademiska anspråket. Närvaro växlar med självlärande faser. För att säkerställa att våra elever måste utforma framgångsrika trots hög stress i jobbet tillräcklig flexibilitet för sina studier. Alla kurser som erbjuds är program på Steinbeis University och genomförs i enlighet med order av Steinbeis University.

En utmärkt fakultet, statliga erkännande och ackreditering samt rykte en av de största privata universitet i Tyskland - den Steinbeis University - tala för oss.

Platser

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Frågor