Keystone logo
© Carrianna Field
Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Introduktion

Adventia har kunnat plocka upp den befintliga flygtraditionen och erfarenheten i Matacán (Salamanca) sedan "School of Flight without Visibility" skapades 1939. Under dess mer än 40 år av existens under olika flaggor utövar dess piloter sin dröm alla över hela världen och ett betydande antal av dem utgör basen för de spanska flygbolagen.

I slutet av 1999, med deltagande av State Society for Civil Aeronautical Education (SENASA) och inträdet i dess aktieinnehav i de viktigaste flygbolagen i Spanien (Iberia - Air Europa - SAS - Spanair), Adventia, skapades European College. of Aeronautics, en skola med en solid företagsstruktur och ett viktigt humankapital som föddes med en tydlig europeisk kallelse och är engagerad i kvalitetsundervisning.

I april 2012 stiftade Salamanca Progreso Foundation (bestående av Salamanca Chamber of Commerce and Industry och Confederation of Salamanca Businessmen, CONFAES) som stärker företagets soliditet, vilket stärks med deltagande av University of Salamanca genom examen i kommersiell flygpilot och flygverksamhet formaliserades 2013.

Adventia undervisar alla sina kurser i enlighet med den europeiska FCL-förordningen och är i sin tur en ATO-skola (godkänd utbildningsorganisation) godkänd av State Aviation Safety Agency (E-ATO 230).

Platser

  • Salamanca Airport

    Carretera Madrid, 37893, Salamanca Airport

    Frågor