Keystone logo
AIDIMME Dubbel universitetsexamen i integrerad hantering av kvalitets-, miljö- och hälso- och säkerhetssystem och magister i förebyggande av yrkesrisker
AIDIMME

Dubbel universitetsexamen i integrerad hantering av kvalitets-, miljö- och hälso- och säkerhetssystem och magister i förebyggande av yrkesrisker

Valencia, Spanien

1 Years

Spanska

Deltid

17 Oct 2024

17 Oct 2024

EUR 7 200 / per year *

På Campus

* * Fram till 30 juni ges 10 % rabatt på alla bokningar. ** Programmet är deltid ansikte mot ansikte.

Introduktion

Magisterexamen ger de kunskaper, färdigheter och kompetenser som krävs för att vara en professionell specialist inom kvalitetssystem, miljö och arbetsmiljö, områden som idag anses vara tre av de grundläggande pelarna för att utföra en god affärsledning, vilket gör behärska ett mycket konkurrenskraftigt verktyg i arbetslivet.

Magisterexamen samordnas av det katolska universitetet i Valencia och AIDIMME Technological Institute, som ger examen ett mer praktiskt tillvägagångssätt fokuserat på företagens problem och verkliga behov, efter att ha uppnått en balanserad lärarpersonal bland universitetsprofessorer, yrkesverksamma inom sektorn och företrädare för tillsynsorgan och offentlig förvaltning.

Praktikplatser i företag är obligatoriska och garanterade, på grund av det sätt på vilket de hanteras, är utbildningsmetoder användbara, mest lönade och med en framtid på grund av den höga anställbarhet som är förknippad med dem.

Blandad metodik

Magisterexamen undervisas i den blandade modaliteten, genom teoretiska och praktiska lektioner, seminarier, besök, handledningar och praktiker, som kulminerar i slutförandet av en magisteruppsats (TFM).

placeringar

Praktikplatserna kommer att ha en varaktighet på minst 300 timmar och högst 1 460 timmar ansikte mot ansikte på företaget. Under denna tid kommer studenten att utveckla de begrepp som tillägnats under kursen.

AIDIMME har en jobbbank för alumner.

Master avslutas i juni 2024.

Programresultat

Om skolan

Frågor