Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Introduktion

Välkommen till Africa International University

Africa International University är ett chartrat kristet universitet som ligger i Karens fridfulla miljö, ett strategiskt läge, lugnt och bidrar till lärande. Africa International University utbildar för närvarande studenter i teologi, företag, IKT, psykologi, språk, samhällsutveckling, lingvistiskt ledarskap och utbildning.

Universitetet har personal och studenter från över 32 länder från de fem kontinenterna. I år tog universitetet studenter från bland annat Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, USA, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Kongo DRC, Malawi, Seychellerna, Gambia, Etiopien, Eretria Sydsudan.

46629_4.JPG

Universitetet hoppas kunna utbilda fler Kristuscentrerade ledare för kyrkan i Afrika och bortom att aktivt och positivt delta för att påverka världen. Vi har utformat våra program inom de olika områdena för professionell specialisering för att våra akademiker ska överföra lärandet till sina karriärer. Universitetet har moderna bekvämligheter för att göra din vistelse bekväm och fyndig. Vi har ett välsorterat bibliotek med en bok och moderna läromedel. Universitetet har ett modernt IKT-lab och 24-timmars tillgång till WIFI. För dem som är villiga att bo på universitetet har vi moderna lägenheter för att göra din vistelse bekväm.

Studiemetoder:

  • Heltid
  • Kvällslektioner
  • Skolbaserad
  • Distans och e-lärande

Antagningen är i januari, maj, september och skollov för skolbaserade (april, augusti och december).

46626_3.JPG

Platser

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Frågor