Keystone logo
Aksaray University Master of Architecture
Aksaray University

Master of Architecture

Aksaray, Turkiet

Request duration

Engelsk, Turkiska

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vårt mål som fakultet för arkitektur och design utbildar studenterna till att bli arkitekter som är kreativa och har miljö- och historisk medvetenhet, etiska och estetiska värden, förutom; som kan hantera de frågor som bidrar till teknik, konst, humaniora-samhällsvetenskap och filosofi. Våra fakulteter för arkitektur och design som erbjuds med dess läge, lärarpersonal, kunskapssamling, utbildning och forskning förväntas öka kvaliteten på byggd miljö.

Fakulteten för arkitektur och design gör det möjligt för studenterna att hålla en läroplan inklusive tvärvetenskapliga studier som säkerställer att akademiker som är känsliga för särskilt naturliga och historiska och medvetna om det etiska ansvaret kan följa banbrytande och innovativa metoder. Vår fakultet syftar till att öka den rumsliga kvaliteten för stadsområdet med akademisk aktivitet och betona värdena för den miljö där universitetet är. Dessutom syftar det till att utbilda akademiker som får framgångar inom nationella och internationella områden, har självförtroende och är professionella inom sitt område.

Arkitekturavdelningar bör ha tillfredsställande formation som gör det möjligt för dem att vara anställda vid avdelningarna för byggande och projekt inom offentlig eller privat sektor som inspektör för konstruktion, entreprenör och designer. Dessutom kan de användas för lättnad och restaurering. Dessutom kan de skapa sina egna arkitektoniska. Kandidater, som är arkitektdesigner, deltar i de nationella och internationella projekttävlingarna. Dessa tävlingar ger en chans för konkurrent som i första hand är nya jobbmöjligheter och projekt som vinner priset på första plats har en chans att genomföras. Utexaminerade från fakulteten för arkitektur och design arbetar för att åstadkomma byggnader som lämnas in som grov konstruktion, omvandling av byggnader som ska användas av olika anledningar och förnyelse av befintliga byggnader är vanliga saker de senaste åren. I Turkiet kan man observera att det finns nya arbetsområden på grund av stadsförnyelsen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Arkitektur och hållbart arv MA
    • London, Storbritannien
  • MA Arkitektur
    • London, Storbritannien
  • MA Arkitektur
    • Venice, Italien