Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Introduktion

Al Rayyan International University College (ARIU) är en efterträdare av det första privata universitetet i delstaten Qatar, som öppnade i september 2000 och i mer än 20 år har specialiserat sig på att tillhandahålla affärsrelaterade examina med fokus på turism, gästfrihet och internationella företagsstudier . Under denna period verkade universitetet under överinseende av Al Rayyan International Education (ARIE) och NHL Stenden University of Applied Sciences i Nederländerna.

Från september 2021 öppnar institutionen ett nytt spännande kapitel i sin existens och inleder ett strategiskt partnerskap med University of Derby i Storbritannien.

Genom detta partnerskap kommer ARIU att erbjuda brittiska ackrediterade grund- och forskarutbildningar, internationell gästfrihetsledning, internationell turismledning och internationell företagsledning.

ARIU i partnerskap med University of Derby kommer att fortsätta sitt arv som en högskoleinstitution av excellens och en ledande leverantör av utbildning på universitetsnivå i Qatar, GCC-regionen och internationellt. ARIU har ett mycket bra läge för att ge eleverna stora möjligheter till lärande och karriärutveckling. Dess läge i den livliga staden Doha och GCC-regionen är avgörande för institutionens identitet och framgång som skola.

Varför välja ARIU

På Al Rayyan International University College (ARIU) i samarbete med University of Derby kommer du att vara välkommen till en trevlig, relativt liten miljö med en vänlig och familjelik atmosfär, en plats där du kan känna dig som hemma från första stund. . ARIU i samarbete med University of Derby erbjuder fyraåriga kandidatprogram i International Hospitality Management, International Tourism Management och International Business Management.

Det unika utbildningskonceptet ger dig möjligheten att förvärva en kompetens som skulle skilja dig från andra inom området. Portföljen av grundutbildningar som erbjuds vid Al Rayyan International University College (ARIU) syftar till att leverera högre utbildning som skulle utrusta sina alumner med färdigheter inom service och internationella företagsledningsfält för att bli kompetenta innovativa chefer och ledande entreprenörer. Professionsexamina är utvecklade och designade kring verkliga affärssituationer och kombineras med blandningen av teori och praktik, vilket gör våra akademiker särskilt anställningsbara direkt efter examen. De program och grader som vi erbjuder är desamma som de som levereras vid University of Derby i Storbritannien, och alla utexaminerade får en internationellt erkänd brittisk ackrediterad examen från University of Derby efter examen.

Vi förstår att studenterna är lika viktiga för oss som universitetet är för studenterna. Därför är vi fast beslutna att erbjuda ett studentcentrerat förhållningssätt till utbildning samtidigt som vi är utrustade med olika faciliteter för att du ska kunna njuta fullt ut och dra nytta av dina studier.

ARIU i samarbete med University of Derby har ett mycket starkt studentcentrerat förhållningssätt till lärande och utbildning. Uppdraget med våra program är att förbereda studenterna för deras framtida ledningsfunktioner i internationella miljöer. Det representerar en flexibel och bred yrkesutbildning för akademiker som ska välkomnas över hela världen, inom alla sektorer av tjänster och service management. En examen från University of Derby öppnar dörrar till en spännande framtid med varierande karriärmöjligheter och alternativ. Våra studenter är väl rustade för att börja arbeta i den verkliga världen direkt efter examen. Vi har framgångsrika alumner i ett antal branscher, inklusive bank och finans, gästfrihet och turism, detaljhandel, marknadsföring och reklam, sport, konsulttjänster och internationell handel.

Antagningar

Platser

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Frågor