Keystone logo
Ala-Edge

Ala-Edge

Ala-Edge

Introduktion

Om oss

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) är ett utbildningsföretag baserat i Toledo, Ohio. Företaget startade som en tjänsteleverantör av standardiserade provberedningsutbildning och akademisk handledning. Den viktigaste målmarknaden var internationella studenter som behövde uppnå höga poäng i engelska färdighet eller placeringstester.

Ala-Edge lovade sig för att kraftigt ge eleverna solida utbildnings- och yrkesutbildningstjänster. Vi är inte bara engagerade för att garantera service excellence, men vi trivs också att vägleda studenterna för att nå sina relevanta mål. För att uppnå detta har vi handplockat ett högkvalitativt team av kvalificerade utbildare och handledare som inte bara har förvärvat olika färdigheter, men som också utövar passion för att förmedla kunskap för att överträffa förväntningarna från våra tjänster.

Vårt slogan är "Vår toppmoderna service Advant-edge till din framtida fördel!" .

80111_pexels-photo-207569.jpeg

Uppdrag

Vårt uppdrag är att ge studenterna en unik upplevelse och överträffa deras förväntningar med ett fokuserat kvalitetsservice och excellens. Vi är alltid där för att tillgodose behoven hos våra studenter som behöver avancera på engelska för deras akademiska, professionella och personliga behov. Vi strävar efter att ge högkvalitativ instruktion och är engagerade i att skapa en positiv inlärningsmiljö. Således främjar vi de fyra nyckelvärdena: Excellence, Diversity, Professionalism och Consistency. Vi erbjuder också moderna instruktioner, effektiva utvärderingsverktyg och kvalificerade utbildare / instruktörer för att våra studenter kommer att uppfylla sina utbildningsmål.

80112_pexels-photo-745045.jpeg

Nyckeltjänster

Intensiv engelsk språkutbildning: Vi driver professionellt Intensive Language Learning Programme (ILP) på Davis College. ILP är ett intensivt engelskspråkigt examensbevis godkänt av Statens karriärkollegium

Standardiserad provberedning: Vi tillhandahåller provberedningskurser för TOEFL, IELTS, MELAB, PTE och andra engelska färdighetsprov. Våra andra erbjudanden sträcker sig från förberedelsekurser för att godkänna inträdesprov, som GMAT, GRE och LSAT. Vi erbjuder heltid, deltid och on-demand-kurser för att möta studenternas lärandekrav och hjälpa dem att uppnå sina akademiska behov.

Sommar EduFun: För att förbättra engelskspråkliga färdigheter och IELTS / TOEFL-testet med färdigheter under sommaravbrottet medan du har kul, kom du till rätt plats där utbildning

Platser

 • Toledo

  Columbus, Ohio, 43210, Toledo

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor