MASTER OF SCIENCE IN FOOD SCIENCE
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Nyckelinformation
Campus läge
Huntsville, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Introduktion
Avdelningen erbjuder forskarutbildningsprogram som leder till en MS-examen i livsmedelsvetenskap. Studenterna tillämpar en grundläggande förståelse för biologisk, kemisk, fysikalisk och beteendevetenskaplig bearbetning, konservering, kvalitetsbedömning, närings- och hälsoaspekter och användning av livsmedel. Våra forsknings- och utbildningsprogram integrerar disciplinerna kemi, mikrobiologi, bioteknik, bearbetning, teknik, toxikologi, sensorisk vetenskap, produktutveckling, djurhälsa, biokemi och näring för att förbereda kvalificerade akademiker för livsmedelsrelaterade karriärer inom industrin, regeringen och den akademiska världen. . Examensprogrammen i livsmedelsvetenskap ger studenterna en djupare förståelse och kunskapsbas för de olika områdena i fältet och ger också studenterna möjlighet att bedriva praktisk forskning; en väsentlig del av denna tillämpade vetenskap. Studenterna lär sig teori i klassrummet och tillämpar den kunskap som erhållits i laboratoriemiljöer. Studenter som tjänar en MS i livsmedelsvetenskap kommer att vara grundligt beredda att börja arbeta inom alla områden inom livsmedelsvetenskap, inklusive närings- / livsmedelsbiokemi, livsmedelsteknik / bearbetning, livsmedelskemi, livsmedelstoxikologi, livsmedelsbioteknologi, livsmedelsmikrobiologi / säkerhet, djurhälsa och Sensorisk vetenskap.