Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Introduktion

Alexander College har en lång historia av utbildningskompetens och detta är, i liten grad, skyldigt våra etablerade brittiska kontakter och samarbeten med ackrediterade brittiska universitet och tilldelande organ. Under åren har vi etablerat ett antal nära kopplingar och utöver våra egna erkända program erbjuder vi för närvarande Storbritanniens grund- och forskarutbildningar i samarbete med Canterbury Christ Church University (CCCU).

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Räv / Pexels

Att besluta att studera för en examen är inte ett enkelt val; det kräver en hög nivå av engagemang och engagemang för att lyckas. Hos Alexander förstår vi detta och strävar efter att göra din tid med oss till en trevlig, givande och värdefull upplevelse.

Vi uppmuntrar till art, hänsyn och lagarbete, värderar akademisk frihet, söker lika möjligheter och tillhandahåller elever med specifika behov. Vi uppskattar studentens engagemang i beslutsfattande på alla studienivåer och vi stödjer och guider eleverna att utnyttja de utbildningsmöjligheter som finns och arbeta tillsammans för att förbättra miljöns kvalitet.

Våra erfarna föreläsare, akademiska experter och professionell supportpersonal är engagerade i att ge dig en pedagogisk upplevelse som kommer att öka din självständighet, bygga dina överförbara färdigheter och utveckla ditt kritiska tänkande. Genom innovativa inlärningsmetoder uppmuntras du att stärka din förmåga att arbeta och lära dig självständigt för att omsätta din ämneskunskap i praktiken. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Det finns vissa egenskaper som alla på Alexander College delar. Våra kandidater är akademiskt sinnade, forskarkompetenta, praxisinformerade, innovativa, etiska och globalt medvetna. De är ambitiösa, motiverade och redo för arbete och / eller vidare studier. Detta är bara några av de karakteristiska egenskaperna som gör våra kandidater till ett uppenbart val för anställning.

Universitetsutbildning och universitetsexamen kan förändra ditt liv och på vägen kommer det att ge dig möjlighet att ta risker, utmana dig själv, utveckla självständigt tänkande, uppnå dina ambitioner och bygga vänskap som kommer att hålla livet ut.

Vi hoppas att höra från dig snart! Fauxels / Pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Platser

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Frågor