Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Introduktion

Kort information om utbildningsorganisation:

Pedagogiska Universitet ger utbildningssystem av staden och i utkanten av specialister av olika profiler, genom utbildning av lärare, lärare, psykologer, logopeder, lärare i ytterligare utbildning. Dessutom ackumulerar AltGPU den potentiella utvecklingen i regionen och utgör kanten av lärare i skolor som är utformade för att främja kulturell och pedagogisk grund i samhället, att utbilda och utbilda framtida ingenjörer, läkare, kulturarbetare .

Nu studerar mer än sex tusen studenter vid AltSPU . Yrkesutbildning vid universitetet genomförs enligt de utbildningsprogram för kandidatexamen program. AltGPU regelbundet öppna nya specialiteter som uppfyller kraven i tiden och samhället: "Organisation av arbete med ungdomar", "Physical Culture" (tränare), "Ryska språket och litteraturen i arbetet med barn med funktionshinder" och andra. Den pedagogiska universitet är ett av de få universitet i regionen, där antalet budgeten platser återstår inte bara på en stabil nivå, men också ökar, vilket naturligtvis lockar sökande.

Tillsammans med undervisningsområden genomförs humanitära program, sociala cykler inom ekonomi och management, konst och kultur, service, datavetenskap och datorteknik.

I AltGPU två avhandling råd: avhandling rådet specialitet «General pedagogik, historia pedagogik och utbildning (pedagogiska vetenskaper)", 'teori och metoder för Professional Education (pedagogiska vetenskaper)' och styrelsen 'germanska språk', som är den enda i sitt slag i territoriet Sibiriska och fjärran östra federala distrikt .

Platser

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Frågor