Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introduktion

American Consortium of Universities (ACU) är en grupp ackrediterade institutioner för högre utbildning med överlägsna program och funktioner. Dess medlemmar tjänar tusentals internationella studenter från hela världen. Omfattningen av ACU: s erbjudanden är varierad och omfattande, allt från associerad grader till doktorandprogram inom många områden, inklusive avancerad vetenskap, teknik och teknik samt program som är så olika som redovisning, teknik, juridik, företagsadministration, textilier, näring och sportmedicin. ACU handlar inte bara om starka akademiska program. Internationella studenter blomstra i institutioner som är engagerade i internationell utbildning, vilket framgår av resurserna - människor, faciliteter, supporttjänster mm - de ägnar sig åt det. Det åtagandet härrör från ett uppdrag, inte bara för att hjälpa internationella studenter att utmärka sig på ett pedagogiskt sätt, men att utnyttja sina bidrag för att berika akademiska och inlärningsmiljöer för amerikanska studenter. Det kommer också från ACU-institutionella program för att skicka amerikanska studenter till andra länder att studera; deras kulturella lärande leder dem till att bli bättre globala medborgare och medstudenter med internationella studenter när de återvänder. Amerikanska konsortiet för universitet (ACU) underlättar internationell studentinträde till forskarutbildning och grundutbildning vid sina medlemsinstitutioner, som erbjuder ett brett utbud av utmärkta akademiska program och tjänster. Stöd till studenter för att uppnå flytande engelska och anpassa sig till den nya akademiska och kulturella miljön tillhandahålls av INTERLINK-centra på varje campus.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU PLATSER

ACU Locations Map

MEDLEMMAR

Valparaiso University Valparaiso University (Valpo) är ett privat universitet på 4500 amerikanska och internationella studenter från USA och 40 länder över hela världen. Valpo är konsekvent rankad som en av Midwests högsta universitet, och är listad bland de universitet i USA som erbjuder det bästa priset. Valpo har haft en lång och stolt tradition för att välkomna internationella studenter av alla kulturella traditioner och bakgrunder. Universitetet har som målsättning att främja sant internationell utbildning för sina studenter och fakulteter många program som engagerar studenter och fakulteter i tvärkulturella dialoger, kulturutbyte, utlandsstudier och möjligheter till serviceinlärning. Valpo ligger bara en timme från Chicago i en säker, vänlig stad på 31.000.

University of North Carolina vid Greensboro University of North Carolina i Greensboro (UNCG) är en utmanande, stödjande och engagerad gemenskap som skiljer sig från andra universitet på grund av vårt gemensamma värde att "göra något större helt." Vi definierar excellence inte bara av de människor vi lockar och den höga prestationsnivå de förföljer men också av de meningsfulla bidrag de gör. Med en övertygelse att bemyndiga allt har vi skapat en unik miljö av samarbete och inklusivitet som bränner nyfikenhet och passion. Vårt mångsidiga samhälle är förenat med en förståelse för att det som är viktigt utöver de lärdomar som lärs i klassrummet är hur de vidarebefordras för att göra skillnad i våra karriärer och samhällen. UNCG är ett globalt universitet där alla rasande eller etniska identiteter, ålder eller bakgrund kan uppnå en uppskattad uppskattning av sina egna och olika kulturer. Det är ett samhälle av aktivt engagerade elever, fakulteter, personal och alumner grundade på öppen dialog, delat ansvar och respekt för de olika medlemmarnas olika bidrag.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) är ett ackrediterat, omfattande universitet, känt för sitt engagemang för akademisk excellens, liberal arts, social rättvisa och service. Klassificerad bland de högsta regionala universiteten, erbjuder SAU mer än 70 studieområden som leder till kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen. De vanligaste områdena för grundutbildning för sina internationella studenter är teknik, datavetenskap, företagande och ledning. På forskarutbildningen är programmen med hög internationell inskrivning Master of Accounting, Civilekonom och Civilingenjör i Information Technology Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), ett offentligt doktorandforsknings universitet som erbjuder grundutbildning och examen i mer än 100 majors, ger enastående pedagogiska möjligheter till studenter, förbättrar livskvaliteten genom att sprida kunskap genom undervisning och forskning och främjar kreativ och vetenskaplig programmering.

Montana State University Montana State University ligger i en av de mest spektakulära collegeinställningarna i USA. Det erbjuder alla fördelar med ett större universitet med det vänliga samhället på en mindre campus. MSU är grundat som en omfattande, offentlig markbidragsinstitution 1893 och är bland de 50 mest tekniskt avancerade universiteten i världen. Av sina 16 440 studenter är 722 internationella från 75 olika länder. MSU: s låga student till fakultetskvot på 19: 1 gör professorer tillgängliga och erbjuder praktiska inlärningsmöjligheter. MSU-studenter kan utforska sina intressen, få nya perspektiv och få den professionella kanten som behövs för att bygga en dynamisk framtid.

Seattle Pacific University Studenter väljer Seattle Pacific University (SPU) för sina rigorösa akademiker, stödjande samhälle, Stellar Seattle, och en vision att engagera sig i kulturen och förändra världen. SPU är ett kristent universitet med mer än 4000 akademiker och studenter från 39 länder och 45 stater. SPU-kandidater är kända för kompetens och karaktär, vilket medför positiv förändring i samhällen runt om i världen.

INTERLINK Language Centers Framgång i dagens värld kräver ökad tvärkulturell kompetens och effektiva kommunikationsförmåga. Kunskaper i andra språk, särskilt engelska, är avgörande för internationella studenter och affärsmän. För detta ändamål erbjuder INTERLINK en unik läroplan, inspirerad av lärande teorier, forskning och praktiska tillämpningar. INTERLINK-erfarenheten gör att eleverna kan delta aktivt i olika språkliga, akademiska och kultokulturella inställningar. Individuella behov och framsteg följs noggrant, och genom hela processen får eleverna uppmuntran, stöd och hjälp. Belägen på campus hos högsta rankade amerikanska universitet erbjuder INTERLINK sina studenter fullständig tillgång till alla faciliteter och många akademiska tjänster, inklusive assistans med villkorlig antagning till dessa institutioner. Dessutom kan eleverna möta amerikanska studenter och professorer, granska eller ta lektioner för kredit och uppleva universitetets campusliv. Under hela studentens vistelse hjälper tillägna lärare och personal dem med sina personliga, kulturella och akademiska utmaningar.

UNCGMAIN03

Villkorlig antagning

Akademiskt kvalificerade studenter som inte har behörighet på engelska kan komma in på villkorligt sätt till en ACU-medlemsinstitution om de anmäler sig till INTERLINK före starten av sina akademiska studier. Efter avslutad utbildning och efter uppfyllandet av villkoren som anges i den ursprungliga villkorliga upplysningsbrevet från ACUs medlemsinstitution, kan de antas som vanliga studenter. Vissa ACU-medlemshögskolor kräver att studenter lämnar in kompletterade ansökningsblanketter, officiella utskrifter från skolor som tidigare deltog, dokumentation om ekonomi och kanske rekommendationsbrev. Andra universitet behöver bara granska officiella utskrifter för att bestämma om en studerandes villkorliga tillåtlighet. Under alla omständigheter kommer ett av villkoren antingen att uppnå ett angivet TOEFL- eller IELTS-poäng eller slutföra INTERLINK-programmet framgångsrikt. Stöd till ansökan till universitet finns gratis för alla INTERLINK-studenter.

Platser

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Amerikas förenta stater

   • Bozeman

    Bozeman, Amerikas förenta stater

    Frågor