Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Introduktion

American English Institute är en intensiv engelska och Test Preparation center som hjälper internationella studenter att förbättra sin engelska och få provresultat de behöver för att komma in ett amerikanskt college eller universitet. Vi hjälper också yrkesverksamma att förbättra sin engelska och skaffa sig nya färdigheter att avancera i karriären. Våra program hjälper eleverna att förbättra sin engelska snabbt så att de kan nå sina mål och drömmar.

Varför studenter väljer amerikansk engelska Institute

Eleverna väljer amerikansk engelska Institute eftersom vi erbjuder små, dynamiska klasser med vänliga lärare och personal. Certifierade ESL lärare gör att lära sig lätt, och studenter få förtroende för alla engelska kunskaper snabbt.

Vår plats

AEI är beläget i vackra södra Kalifornien i staden Riverside, som ligger strax 90km från Los Angeles. Studera i Riverside innebär studenter har enkel tillgång till södra Kalifornien stränder och de bästa turistmål inklusive Disneyland, Universal Studios och LA Lakers och Clippers basketmatcher. Riverside erbjuder eleverna en trygg studiemiljö med massor av shopping, restauranger och utomhusaktiviteter att utforska efter klass.

Amerikansk engelska Institutes värderingar

Skapa högsta kvalitet läroplan Tillhandahålla överlägsen instruktion till studenter Erbjuder enastående supporttjänster, inklusive möjligheter till tjänster lärande och fritidsaktiviteter samt hemvistelse placering Att skapa en lärande miljö som är rigorös och delta i en trygg och trivsam atmosfär Respekt för alla, vara ärlig, och skrattar ofta Erbjuder 1-1-ett test beredning i TOEFL, IELTS, GRE, GMAT speciellt för internationella studenter

Platser

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor