Keystone logo
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Introduktion

Den American Film Institute är USA: s löfte att bevara arvet från filmen, för att hedra de konstnärer och deras arbete och att utbilda nästa generation av berättare. Som en ideell utbildnings arts organisation, AFI ger ledarskap i film och tv och är tillägnad initiativ som engagerar det förflutna, nuet och framtiden för de rörliga bildkonsten. De AFI Arkiv och AFI Katalog långfilmer bevara arv av USA: s filmarvet för kommande generationer, Innefattande sällsynta bilder från hela historien om den rörliga bilden och sammanställa en auktoritativ dokumentation av de första 100 åren av amerikansk film.

AFI hedrar film- och TV-konstnärer och deras arbete genom att vara värd en mängd olika årliga program och speciella evenemang, inklusive AFI Life Achievement Award och AFI UTMÄRKELSER. AFI Life Achievement Award har varit den högsta ära för en karriär inom film och visar den enorma makt och filmkonsten. AFI Awards, institutets 21-talet film och tv-almanacka, firar de mest enastående filmer och TV-program i år och kreativa team bakom sig i en icke-kompetitiv atmosfär. AFI applåderar filmare och filmentusiaster med film utställningar under hela året; AFI DOCSPresenterar fem dagar av internationella dokumentärer och är den enda festivalen i USA tillägnad visningar och händelser som förbinder publiken, filmskapare och politiska ledare i Washington, DC; de AFI Silver Theatre and Cultural Center erbjuder året-runt programmering i Washington, DC; AFI Fest presenteras av Audi, till institutets skyltfönster för de bästa festivalfilmer av året och en möjlighet för mästare filmare och nya artister kommer tillsammans med publiken i hjärtat av Hollywood. AFI Fest är den enda festivalen i sin resning som är gratis för allmänheten. AFI's anmärkningsvärda 100 ÅR ... 100 FILMER listor återinföra klassiska amerikanska filmer till miljontals filmälskare över hela världen.

AFI utbildar nästa generation av berättare vid AFI Conservatory, Som har konsekvent erkänt som ett av världens främsta filmskolor. Konservatoriets samarbete, hands-on produktionsmiljö med betoning på berättande ståtar hyllade alumner inklusive Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kaminski, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick och många, många fler. AFI Conservatory erbjuder en tvåårig Master of Fine Arts examen i sex discipliner: Cinematografi, riktningen, redigering, produktion, scenografi och Screen.

Det prestigefyllda styrelse, under ledning av Sir Howard Stringer, och styrelse, som leds av Bob Daly, tillsammans med VD och koncernchef Bob Gazzale, består av nyckeltal från underhållning, näringsliv och den akademiska världen som styr AFI. Som en ideell utbildningsorganisation, förlitar sig på den generösa finansiellt stöd från rörliga bildkonstentusiaster som du att finansiera sina program och initiativ. bli en AFI medlem idag och spela din roll i att bevara samt gör amerikansk filmhistoria.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Frågor