Keystone logo
American University

American University

American University

Introduktion

American University utnyttjar kraften och syftet med stipendiet, inlärning, och gemenskap för att påverka vår föränderliga värld. Från hållbarhet till social rättvisa till vetenskapen, AU: s fakultet, studenter, personal, och alumner är förändringsproducenter.

Grundades 1893,American University är en framstående, privat institution belägen i landets huvudstad Washington, DC. Med ett konkurrenskraftigt starkt tvärvetenskapligt fokus, policydrivna akademiska program och effektfulla studentaktivister och alumner erbjuder AU mer än 135 magisterprogram, från sju skolor.

Ett universitet som är tillräckligt litet för att du ska kunna känna dig sett och tillräckligt stort för att locka historiska personer till campus för att engagera vårt samhälle i viktiga frågor. American Universityär känd för att förbereda generationer av forskare som fortsätter att bli nationella och internationella offentliga ledare och förändringsagenter i hela vårt globala samhälle.

Uppdrag

Att främja kunskap, främja intellektuell nyfikenhet, bygga gemenskap och stärka liv med syfte, service, och ledarskap.

Vision

American University är ett ledande studentcentrerat forskningsuniversitet där passionerade elever, djärva ledare, engagerade forskare, innovatörer, och aktiva medborgare släpper loss kraften i samarbetsupptäckt. Vi samarbetar med viktiga organisationer i Washington, DC, område, och runt om i världen för att förbättra det mänskliga tillståndet, lära av ett brett spektrum av erfarenheter och praktikplatser, skapa meningsfull förändring, och ta itu med samhällets nuvarande och framväxande utmaningar.

Campus funktioner

Impaktens epicentrum

Inbäddat i ett bostadsområde i Washington, DC, ger vårt 90-acre campus dig fördelarna med en traditionell collegemiljö i kombination med oöverträffad tillgång till energin, kulturen och möjligheterna i vår nations huvudstad.

Vi är ett intimt samhälle i en urban stad, där de fantastiska sevärdheterna i vår stad aldrig är långt borta. Koppla av med dina vänner på vår vackra tomt (ett särskilt arboretum) ett ögonblick; ta en improviserad resa till National Mall nästa gång.

Oavsett om du lär dig i våra hundraåriga strukturer och toppmoderna faciliteter, upplever konsten i våra museer och teatrar eller ger dig ut i staden, erbjuder American University oändliga möjligheter.

  Antagningar

  Internationella studenter

  Engelska språkkunskaper

  Ranking

  • #72 Bästa nationella universitet - US News & World Report 2022-2023
  • #5 College City får höga betyg - Princeton-recension Bästa 385 colleges 2020
  • #51 Best College Value (Privat) - Kiplinger 2018 Best College Value

  Platser

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Frågor