Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Introduktion

På American University fokuserar våra smarta, passionerade och engagerade studenter och fakulteter sina kunskaper för att skapa meningsfull förändring. Våra styrkor inom internationell service och offentliga angelägenheter inspirerar vår känsla av socialt ansvar och ett engagemang för kulturell och intellektuell mångfald. Vi definieras av vårt globala perspektiv, praktiska idealism och ett engagemang för public service.

American University är ett privat, högskolecentrerat forskningsuniversitet beläget i landets huvudstad. Det chartrades av USA:s kongress 1893 för att bygga public service, och är nu hem för en prestigefylld fakultet, gästföreläsare och besökande världsledare som är inflytelserika utövare och framstående tankeledare.

Var med oss och skapa nya möjligheter för dig själv samtidigt som du hjälper till att skapa en bättre värld. Bli en del av nätverket av ambitiösa prestationer, medkännande ledare och socialt medvetna medborgare vid American University.

American University erkändes av Princeton Review, Best Colleges 2022, med titeln College Gets High Marks och rankades följande:

  • #79 Bästa nationella skola — US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Online-program


Online studentupplevelse

American University Online program levereras i ett format som är bekvämt, flexibelt och portabelt. Precis som på campus pratar eleverna om sina kurser och aktuella problem med klasskamrater, ställer frågor till lärare och lämnar in uppgifter, men allt görs via e-post, diskussionsforum, snabbmeddelanden och mer.

Onlinekurser vid American University är lika rigorösa och utmanande som deras motsvarigheter på campus och undervisas av samma anslutna fakultetsmedlemmar, inflytelserika gästföreläsare och framstående föreläsare. Interaktion och kommunikation med instruktörer och studiekamrater är viktiga komponenter i programmen och akademisk framgång.

Onlinestudenter har tillgång till många supportresurser inklusive orientering för nya studenter, en dygnet runt-hjälp för tekniska frågor, en samordnare för studenttjänster, rådgivare för ekonomiskt stöd och mer.

Platser

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Frågor