Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Introduktion

Gå med i en blomstrande gemenskap av talanger och visionära företag. Tillsammans kommer vi att pionera arbetsbaserat lärande för den digitala ekonomin.

Vårt tillvägagångssätt och vår metodik är förankrad i en kärnverksamhet - utbildningsprogrammet i full stack. Vi erbjuder interaktiva och upplevelsebaserade lärandeupplevelser.

Vi använder inte en traditionell klassrumsmetod. Inga tentor, inga föreläsningar, inga lärare. Istället fokuserar vi på att ge dig den domän (tekniska) och ledarskapsförmåga som är on-demand på arbetsmarknaden, hjälper dig att bygga en portfölj genom praktiska uppdrag och projekt, och kopplar dig till facilitatorer och mentorer med direkt erfarenhet inom området.

Så här innoverar vi inlärningsupplevelsen:

Pathways utöver program

Förbered dig på en ljus teknisk framtid. Välj en av våra eftertraktade Pathways .

Campus Anywhere

Den ultimata flexibiliteten - lära dig var du är med vår digitala och erfarenhetsinriktade plattform.

Att lära sig för hela personen

Master tech färdigheter, förbättra människor och ledarskap färdigheter, njut av lagarbete och relationsbyggande.

Våra Pathways

Lär dig medan du övar och skaffa en arbetsbaserad universitetsexamen. Gå med i vår Talent Accelerator för att underlätta ditt inträde på den nederländska och europeiska arbetsmarknaden.

I ett nötskal

Vår unika inlärningsmetodik gör att du kan tjäna din examen medan du övar färdigheter genom:

 • Veckovisa workshops
 • Weekly Action Learning Groups
 • Arbetsbaserade projekt och uppdrag
 • Mentoring on demand
 • Bimonthly, University-Wide Town Halls

Är Amsterdam Tech Learning Experience rätt för dig?

Måste jag gå till en campus?

Nej, vår onlineplattform och deltidsworkshops/action learning-grupper/mentorskap låter dig arbeta medan du studerar.

En av de saker jag verkligen vill ha i min utbildning är någon som känner till sina saker och kommer att arbeta med mig.

Amsterdam Tech handlar om socialt lärande där du kommer att ha möjlighet att gå med i en gemenskap av elever, mentorer och facilitatorer, genom workshops, mentorskap och handlingsinlärningsgrupper.

Jag är inte akademiker - jag är mer praktisk. Är den här skolan rätt för mig?

Vårt fokus på projektbaserat lärande gör det enkelt och tillgängligt för personer vars styrka är praktisk lärande.

Amsterdam som nav

Amsterdam är en av de tre snabbast växande ekonomiska regionerna i Europa. Som partner till Amsterdam Economic Board och grundande medlem av TechConnect är vi fast beslutna att ta med globala tekniska talanger till Amsterdam-regionen.

Ackreditering

Internationell ackreditering

Amsterdam Tech är ackrediterat av Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC) som är ett oberoende organ som tillhandahåller ackrediteringstjänster för oberoende högskolor, vidareutbildningar och högskolor.

ASIC-ackreditering hjälper elever och föräldrar att göra ett mer välgrundat val. Det kommer också att hjälpa en skola, högskola, universitet, utbildningsanordnare eller distansutbildningsanordnare att visa för den internationella studentkåren att de är en högkvalitativ institution.

Amsterdam Tech erbjuder poäng och grader genom ett valideringspartnerskap med European Leadership University som verkar med godkännande av ministeriet för kultur och utbildning och rådet för planering, utvärdering, ackreditering och samordning av högre utbildning i Nicosia, norra Cypern. Även om tilldelade examina är internationellt erkända och ackrediterade som europeiska examina, leder de inte till en lokal holländsk examen baserad på den nederländska lagen om högre utbildning och vetenskaplig forskning (WHW)

ASIC internationellt ackrediterad institution

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech har ackrediterats av Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities (ASIC), vilket gör det till den första internationella ackrediteringen för institutionen.

ASIC är ett oberoende kvalitetssäkringsorgan baserat i Storbritannien, specialiserat på att bedöma kvaliteten på utbildningsleverantörer runt om i världen. Det är verksamt i mer än 60 länder och samarbetar med regeringar och institutioner för att förbättra utbildningens kvalitet. De har strikta kriterier på plats för att utvärdera utbildningsinstitutioner över hela världen.

Vinnare av Real Leaders Impact Awards 2023

197676_2023RLimpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech har utsetts till en vinnare av Real Leaders Impact Awards 2023. Ett globalt pris som uppmärksammar organisationer för deras verkliga engagemang för att skapa hållbar förändring i världen. Universitetet valdes baserat på sitt engagemang för att främja en kultur av etiskt ledarskap, hållbarhet och mångfald och därigenom ge studenterna värdefulla färdigheter och kunskaper som kommer att förbereda dem för framgångsrika karriärer i ett alltmer sammankopplat globalt samhälle.

5-Star Rating Award av QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech har tilldelats ett 5-stjärnigt betyg för onlineinlärning av QS Stars, en ledande global utbildnings- och rankningsbyrå. Denna utmärkelse erkänner Amsterdam Tech exceptionella engagemang för att tillhandahålla högkvalitativ onlineutbildning till studenter över hela världen. Amsterdam Tech onlineprogram har utvärderats utifrån flera kriterier, inklusive kvaliteten på undervisningen, studentstöd, onlineresurser och bedömningsmetoder.

CRKBO-registrerad institution i Nederländerna

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech är officiellt erkänd och registrerad på CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). CRKBO (nederländska "Centraal register Kort Beroepsonderwijs") är det centrala registret för kort yrkesutbildning.

Tillträde till detta register är exklusivt för utbildningsinstitutioner som verkar inom kvalitetskoden och reglerna som anges av den nederländska regeringen för skattelagstiftning och inom Europeiska unionens riktlinjer för yrkesutbildning av hög kvalitet.

Registrering sker endast efter att ha godkänt en revision av ett oberoende organ som utsetts av den nederländska regeringen (CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs, eller Center for Post-Initial Education).

Erkänd och listad i NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech tillkännagav stolt att det är erkänt som en EU-forskningsinstitution med forskningssponsorstatus enligt direktiv (EU) 2016/801 och även är listad i National Academic Research and Collaborations Information System (NARCIS). NARCIS är en ledande onlineportaldatabas med holländska vetenskapliga forskningsdata och publikationer. Den indexerar omfattande datamängder och publikationer, inklusive en stor del av arbete med öppen tillgång.

Studentberättelser

Platser

 • Amsterdam

  Amsterdam, Nederländerna

 • Famagusta

  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

  Frågor