Keystone logo
Anderson University South Carolina

Anderson University South Carolina

Anderson University South Carolina

Introduktion

Anderson University är en selektiv omfattande kristen universitet som erbjuder ungkarlar, befälhavare och doktorsexamina på campus och online. Anderson har fått många nationella utmärkelser, bland annat:

Top Tier (# 21) av US News & World Report: s USA: s bästa Högskolor En av "49 Up & Coming Universitet att titta på i Amerika" (US News & World Report) Princeton Review: s 136 bästa sydöstra Högskolor

2 Regional College i Södra för "Excellence in Teaching" (US News & World Report)

En av "Americas 100 Best College Buys"

VÅR HISTORIA Anderson University spårar sitt ursprung till en av de första lärosäten för kvinnor i USA. Johnson kvinnligt seminarium öppnade i staden Anderson 1848. Grundaren var pastor William B. Johnson. Skolan kyrkoherde Johnson grundade tvingades stänga under inbördeskriget och inte öppna; men i gång en ny generation bedrivs vad som hade påbörjats vid denna institution. En grupp av offentlig-pigg medborgare, som vill ha en institution för högre utbildning i Anderson, erbjuds 32 tunnland mark och $ 100.000 till South Carolina Baptist konventionen vid sitt möte år 1910. Konventionen utsett en grupp av förvaltare, och Anderson högskolan beviljades en charter 1911 av South Carolina generalförsamling. År 1912, högskolan öppnade sina dörrar och drivs som ett fyraårigt college för kvinnor fram till 1930. År 1929, övergick Anderson till en junior college, den första i staten. Kollegiet blev coeducational tvåårig institution 1930.

I december 1989, i styrelsen röstade för att återgå akademin att dess status som en fyraårig institution som börjar med höstterminen 1991. Detta beslut senare bekräftades enhälligt av styrelsen för South Carolina Baptist Convention. Den första fyraåriga klass sedan 1930 utexaminerades i maj 1993. Under våren 2005, Andersons styrelse röstade för en ändring av universitetsstatus för institutionen för att återspegla det nya tillskottet av forskarutbildning och en omorganisation av den akademiska divisioner till högskolor. Den 1 januari 2006 Anderson College blev Anderson University. Den gemenskap av Anderson, ha gett upphov till universitetet, har närt och stöttat institutionen hela universitetets historia. I sin tur, har universitetet under förutsättning intellektuella, kulturella och rekreationsmöjligheter för medborgarna i Anderson-området, och har gjort ett betydande bidrag till ekonomin i samhället. Anderson universitet har upplevt en snabb tillväxt under ledning av president, Dr. Evans Whitaker. Anderson University enrolls nu cirka 3000 elever från 38 stater och 15 länder. Grounded i ett kristet perspektiv, erbjuder Anderson mer än 50 kandidat-, master- och doktorandprogram studier. VÅR ACKREDITERING Anderson University är ackrediterat av södra Association of Högskolor och skolor kommissionen om Högskolor att bevilja studentexamen och magisterexamen och doktorsexamen. Professionell ackreditering inkluderar National Association of Schools of Music (NASM), det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE), Association of Collegiate Business skolor och program (ACBSP) och National Association of Schools of Art and Design (NASAD ). Vår fakultet Guidad av ett engagemang för undervisning excellens, Anderson fakultet investera sina liv i din personliga och intellektuella framgång. Vår fakultet skiljer sig genom att skapa unika förutsättningarna för elevernas engagemang och hjälpsamma stöd, särskilt för AU Elever. Åttio-två procent av AU fakultet håller högsta grad inom sitt område. OUR ÖVERKOMLIGHET Anderson University har erkänts som ett av de mest prisvärda universiteten i söder. Nyligen, US News & World Report, rankad AU bland de 11 universiteten i södra (offentliga och privata) för studenter ackumuleras minst utbildnings skulden. VÅRT UPPDRAG Anderson University är en akademisk gemenskap, vilket ger en utmanande utbildning förankrad i humaniora, förstärkt av professionella och forskarutbildning och co-ämnesgränserna fokus på utveckling av tecken, tjänande ledarskap och kulturella engagemang. Detta är en blandad grupp som är Kristus-centrerad, folk-fokuserade, student-orienterad, kvalitetsdriven och framtidsriktade. VÅR VISION Anderson universitet finns för att vara ett ledande undervisnings universitet där humaniora och yrkesstudier frodas i en distinkt kristen gemenskap av lärare, personal och studenter tillägnad lärande och service.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
  • Anderson

    Anderson University 316 Boulevard, Anderson, 29621, Anderson

    Frågor