Keystone logo
Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Introduktion

Andorra Aviation Academy ligger i Furstendömet Andorra. Inspirerat av en grupp flygentusiaster undertecknades i juni 2015 ett avtal om att skapa detta unika flygprogram med Andorras regering och universitetet i Andorra.

EASA ATO 0033: Den unika europeiska ATO direkt under direkt övervakning av EASA.

Andorra Aviation Academy erbjuder 2 pilotutbildningsprogram (18 månaders Fast Track -kurs) och en 3 -årig Bachelor of Aviation -utbildning som är erkänd i Europa och i 47 stater (180 ECTS European Credits Transfer System enligt Bologna -processen).

 • Pilotutbildningsprogram
 • Godkänd och övervakad av EASA
 • 100 KSA -kursplan
 • Alla klasser undervisas på engelska

Andorra Aviation Academy och dess partners erbjuder pilotutbildningar som godkänts i Europa av EASA (EASA ATO.0033)

Akademin tillhandahåller en professionell universitets- och flygutbildningsmiljö som främjar de bästa flygklassens standarder när det gäller säkerhet, kvalitet, standardisering och prestanda. Dessutom utvecklar den chefskunskaper för att befästa kritiskt tänkande, beslutsfattande i komplexa miljöer, ledarskap och kommunikation.

Vi använder samma kompetensmodell (9 kompetenser) som används av alla större flygbolag för att låta våra studenter utveckla tekniska och icke -tekniska färdigheter som krävs för att få den första tjänsten som First Officer.

Baserat på den senaste universitetsforskningen inom pilot- och komplex miljöutbildning har vi utvecklat en undervisningsmetod som kallas "mindful training" för att göra det möjligt för studenter att hantera komplexa och oväntade situationer och främja "mind mapping" hos studenter för att matcha branschens förväntningar.

Pilotutbildning är av natur, dyr. För att sänka utbildningskostnaderna samtidigt som vi håller höga standarder har vi ingått avtal med vilka är "allmänna luftfartspartners" i Europa. Alla dessa fördelar bidrar till snabbare slutförandestider, för att standardisera kvaliteten på utbildningen baserat på europeiska EASA: s senaste krav.

Vi tillhandahåller ett allomfattande program (inga dolda kostnader) som är skräddarsydd för varje elevs specifika behov. Utbildningschefen kontaktar föräldrarna direkt efter varje fas.

TKI (Technical Knowledge Instructors) är aktiva och aktuella piloter för stora flygbolag, med universitetsexamen.

Furstendömet Andorra är en liten oberoende stat som ligger i Pyrenéerna, i Sydeuropa, mellan Frankrike och Spanien. Mitt i Pyrenéernas berg har landet mer än 300 soldagar per år på grund av Medelhavets inflytande på klimatet.

Andorran flygplats (LESU) ligger 30 minuter från stadens centrum med alla faciliteter. I norr är Toulouse flygplats 2 timmar 30 minuter. bort med bil eller tåg och i söder är Barcelonas flygplats 2 timmar 30 minuter. bort på väg. 4G-täckning finns över hela 468 km2- av landet med många platser som erbjuder gratis wifi-åtkomst.

Omgiven av höga berg är det snö gott på vintern och vi har den största skidorten i Sydeuropa. Sist men inte minst finns ett obegränsat utbud av underhållning, sport och fritidsaktiviteter året runt.

Beläget i hjärtat av Pyrenéerna, erbjuder Andorra ett fantastiskt utbud av utomhusaktiviteter. Olika fritidsaktiviteter finns också tillgängliga på Andorra Aviation Academy . Eftersom det är av yttersta vikt att tillgodose behovet av att slappna av i så krävande karriärutbildning.

Andorra Aviation Academy ligger inom University of Andorra i San Julia, Andorra, vilket ger en gynnsam och stimulerande inlärningsmiljö.

Liftkort

Tack vare vårt partnerskap med Vall Nord erbjuder vi våra studenter ett obegränsat liftkort till ett speciellt lågt pris i detta område av Pyrenéerna för att dra full nytta av våra Andorranska berg.

Under vår utbildning har vi flygbolagens krav inriktade på att låta våra studenter få juridiska, säkra och operativa beteenden.

Vi har upprättat ett avtal med ett europeiskt flygbolag om att anställa, efter deras behov, våra studenter efter ett framgångsrikt genomfört pilotkurs och kandidatexamen i luftfarts pilotkurs och med ett företagsflygbolag i OysterJets (www.oysterjets.com) .

Vårt partnerflygbolag deltar i sökandeprocessen och övervakar utbildningsutvecklingen för att från början av utbildningen bedöma den framtida pilotprogressionen.

SunExpress

Vi har ingått ett avtal med SunExpress, ett flygbolag (huvudkontor i Frankfurt), som är ett joint venture mellan Lufthansa och Turkish Airlines, två av de viktigaste världsflygbolagen för vår studentrekrytering och urval, efter deras behov efter deras pilotlicens eller kandidatexamen av flyg och pilot. Flottan omfattar 66 B737NG och 6 A330 200, i ständig expansion, www.sunexpress.com.

OysterJets

Vi har ingått ett avtal med ett växande Business Aviation -företag beläget i Österrike OysterJets. GmbH

Familjen OysterJets är en grupp passionerade flygsexperter och framgångsrika entreprenörer från olika bakgrunder och branscher.

Campus funktioner

Andorra livsstil

Gästfrihet känsla, Highlanders solidaritet är egenskaperna hos lokalbefolkningen.

Respekt och kärlek till naturen, icke-förorenande industrier gör landet till en ren och hälsosam plats.

Andorra är rankat som ett av de säkraste länderna i världen, våra två kontrollerade gränser och en effektiv men diskret polisavdelning gör territoriet till en välbekant plats att njuta av.

Det offentliga hälsosystemet är modernt och nära patienter med ett sjukhus beläget i centrala huvudstaden plus en medicinsk helikopter som snabbt kan nå de högspecialiserade vårdcentralerna i Toulouse eller Barcelona.

Studentbostad

Eventuellt har Andorra Aviation Academy förhandlat fram bostäder på gångavstånd från University of Andorra och nära träningsflygcentren i Europa till ett speciellt studentpris.

Vi har "deals" med Gym & Sports Club, i närheten av universitetet, som våra studenter har tillgång till.

Föreståndare

En superintendent är ansvarig för att hjälpa studenter utanför utbildningstiderna för eventuella problem de kan ha för att låta dem fokusera på sina studier.

  Platser

  • Sant Julià de Lòria

   Plaça de la Germandat, 7, AD600, Sant Julià de Lòria

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor