Keystone logo
Anglia Ruskin University MA i Illustration
Anglia Ruskin University

MA i Illustration

Cambridge, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 000 / per year *

På Campus

* heltidsavgifter I UK-studenter: £10,000 per år | internationella studenter: £17 500 per år

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Studera MA Illustration och upptäck hur illustration kan förändra världen till det bättre. Utveckla viktiga färdigheter som observation och kreativt tänkande, och lära sig att tillämpa dem på de frågor som samhället står inför idag.

Illustrationen är en bred visuell berättande praxis som har många tillämpningar inom publicering och den bredare kreativa industrin. På vår MA Illustration examen, du kommer att fokusera på illustration för social förändring, ett innovativt och växande område som tar itu med de komplexa sociala och miljömässiga problem som samhället står inför idag.

Illustrationsfärdigheter som visuell berättande, visuell medling, observation, kreativt tänkande och naturligtvis bildskapande är mycket eftertraktade, och fler och fler illustratörer deltar i förändringsprocesser i organisationer, institut, och regeringen.

Våra Masters in Illustration är unik i sitt fokus på att bygga din illustrationspraxis och utforska och utveckla din roll för att ta itu med frågor inklusive integration och mångfald, beteendeförändring, samhällets sammanhållning, och miljöutmaningar.

Oavsett din bakgrund, du kommer att utveckla din visuella praxis inom viktiga områden för illustratörer, såsom bildskapande; visuell sekvensering; konceptutveckling; och textualitet. Du kommer också att utöka din kunskap om komplexiteten i socio-miljöproblem; institutionella och statliga strukturer; kreativ projektutveckling och ledning; designmetoder; och samarbetsprocesser.

Som examen, du kommer att ha förtroendet att börja i en karriär som illustratör och spela en aktiv kreativ roll i sociala och miljömässiga förändringsprocesser.

Som doktorand vid ARU, du kommer att ha tillgång till en dedikerad basstudio, samt specialfaciliteter som animationssviter, film- och fotostudior, och tryckstudion, som ger dig ett brett utbud av tryckmetoder.

Du får utbildning i kreativ programvara som Adobe Cloud, och du kan också få utbildning i alla våra andra konst- och kreativa industrier, för.

Studerar i våra dedikerade studior vid Cambridge School of Art och projektplatser, mycket av ditt arbete kommer att vara praktikbaserat. Du kommer att delta i liveprojekt, arbeta med en extern partner och studenter från relaterade magisterexamen, samt föreslå och genomföra dina egna självstyrda projekt.

I slutet av kursen, du kommer att använda alla färdigheter du har utvecklat för att undersöka och slutföra ett slutligt visuellt projekt relaterat till dina egna specialiteter.

Under dina studier, du kommer att samarbeta och diskutera ditt arbete med personal, externa partners, gästpersonal och medstudenter, vilket ger dig en ovärderlig möjlighet att se hur andra svarar på det. Alla våra lärarteam praktiserar designers, designforskare och konstnärer, så du kommer att höra om de senaste nyheterna och frågorna i branschen och ha tillgång till sund karriärrådgivning.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MA i Illustration
    • Kingston upon Thames, Storbritannien
  • MA Children’s Literature : Children’s Book Illustration
    • London, Storbritannien
  • MA Illustration
    • London, Storbritannien